Idol 2023 marknadsföring banner

Jenny Strömstedts ursäkt till Malou von Sivers i SVT

19 nov, 2019 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Jenny Strömstedt miss i SVT om Malou von Sivers
Jenny Strömstedts kunskaper om TV4-kollegan Malou von Sivers är i stundens hetta bristfälliga. Något som avslöjades när Jenny gästade SVT:s Robins – och i slutändan spontant bad Malou om ursäkt.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Jenny Strömstedt, 47, är en av TV4:s mest populära programledare. Bland annat kan hon ses i Nyhetsmorgon och Brottsjournalen, och tillsammans med maken Niklas Strömstedt, 61, har hon programmet Tillsammans med Strömstedts där de besöker olika kändispar.

I lördags gästade Jenny Strömstedt SVT:s talkshow Robins. Men intervjun med programledaren Robin Paulsson, 35, blev inte som helt smärtfri, för Jenny råkade ut för en smärre miss.

Det var när hon fick tävla i momentet ”TV-kampen”, en påhittad duell mellan kända TV4- och SVT-profiler som Jenny råkade ge helt information om programledarkollegan Malou von Sivers husdjur.

Jenny Strömstedts miss om Malous hund

De två kvinnorna lär med största sannolikhet mötas under morgnarna i TV4:s studios då Jenny sänder Nyhetsmorgon fram till 10.00, då Malou tar över med oftast direktsända Efter tio. Men trots det har namnet på Malous hund inte satt sig till 100 procent.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Malous hund heter förvisso Tequila, men…, säger Jenny Strömstedt när det visas en bild på Malou von Sivers när Robin frågar vem som högst troligt skulle vinna ett tequilarace av Malou och Ann Lundberg.

– Gör den det?, säger Robin Paulsson förvånat.

Men i samma ögonblick inser Jenny Strömstedt sin miss.

– Nej! Tango! Gud, det glömde jag bort, säger hon varpå publiken skrattar högt åt missen.

Jenny Strömstedt somnade under sändningen

Jenny Strömstedt ser onekligen ut att skämmas över sin miss och ber snabbt Malou om ursäkt:

– Förlåt!, säger hon.

Dessutom svarar hon snabbt att det är mest troligt att Ann Lundberg skulle vinna ett tequilarace.

Under intervjun avslöjar Jenny Strömstedt att jobbet på Nyhetsmorgon kräver att hon går upp klockan 02:30 varje morgon. Men mänskligt nog har hon försovit sig, och även somnat under sändning.

– Det var under den här Let’s dance-perioden den var oerhört ansträngande eftersom jag inte var så dansant sen början. Då, eftersom Steffo Törnqvist tycker det är roligt att retas, så tänkte han ”jag väcker inte henne”, säger Jenny och skrattar skamset.

FOTO: SVT, Michaela Hasanovic/EXP/TT 

 

Annons