Jenny Strömstedts oväntade upptäckt efter Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt

I veckan har TV4-tittarna fått se Jenny Strömstedt en hel del i Nyhetsmorgon.
Efter en sändning gjorde programledaren en något udda upptäckt.

TV4-profilen Jenny Strömstedt, 47, är en person med många bollar i luften. Förutom att programleda Nyhetsmorgon flera dagar i veckan får tittarna även se henne i Brottsjournalen samt Tillsammans med Strömstedt, som hon gör tillsammans med maken Niklas Strömstedt, 61. Det sistnämnda programmet drar igång med en ny säsong nästa vecka och inför detta berättade Jenny för sina följare om glädjen över premiären.

Visst, det har varit det mest lustfyllda program jag jobbat med hittills, så mycket garv och sköna typer och platser, men underskatta icke klokskapen hos dessa 16 personer som ni kommer att får träffa i årets säsong”, skrev Jenny Strömstedt i ett inlägg på Instagram.

Jenny Strömstedts svar efter kritiken

Trots att Jenny allt som oftast blir hyllad för sin insats som programledare möts hon stundtals även av kritik. Efter ett avsnitt av Nyhetsmorgon fick hon en kommentar om hur hon sitter i programmet.

”Snälla Jenny, tänk på att hålla ihop benen när du sitter och intervjuar i soffan. Så okvinnligt att sitta med benen isär”, skrev en person i Nyhetsmorgons kommentarsfält.

På sin Instagram story valde Jenny Strömstedt att besvara kritiken från Nyhetsmorgon-tittaren.

”Jag har försökt kolla hur jag satt och kan vid mitt liv inte se något farligt – för alla som inte sitter fast i djupt konservativa könsnormer”, skrev hon då.

Följarnas ord efter oväntade upptäckten

Nu väljer Jenny att återigen ty sig till sina följare på Instagram. Men den här gången handlar det om någonting helt annat. Efter en Nyhetsmorgon-sändning gjorde hon nämligen en riktigt annorlunda upptäckt.

”Trodde jag fått löss. Visade sig vara lösögonfransar i håret”, skriver hon, följt av hashtaggen programledarproblem.

I kommentarsfältet verkar det som att följarna roas av Jenny Strömstedts humoristiska tillkännagivande.

”Du är rolig du”, skriver en person i en kommentar.

”Lite udda kanske”, hälsar en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4