LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jenny Strömstedts okända syster träder fram – likheterna är slående

04 apr, 2024 
Jenny Strömstedts syster Ulrika von Vegesack dyker upp i Nyhetsmorgon och likheterna är slående.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Plötsliga överraskningen under intervjun – så har vi aldrig sett Jenny StrömstedtBrand logo
Plötsliga överraskningen under intervjun – så har vi aldrig sett  Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt är en välkänd programledare i Nyhetsmorgon. I flera år har hon styrt skutan på söndagar och blivit en stor favorit bland tittarna.

Men även Jennys familj dyker upp titt som tätt. Nyligen medverkade hennes syster Ulrika von Vegesack i Nyhetsmorgon och det gick inte att ta fel på att hon är släkt med Jenny. Man ser verkligen att de är systrar!

Jenny Strömstedts syster träder fram

Ulrika arbetar till vardags som produktionsdesigner. För er som är fantaster av Ronja Rövardotter kan nu glädjas åt att den nya tv-serien om Ronja Rövardotter finns på Netflix. Nu senast jobbade Ulrika med den hyllade tv-serien. Det är en modern version av den älskade boken och filmen från 1984. Något som hon var på plats i studion för att prata om.

– Det var ett ”once in a lifetime” projekt. Så stort och mäktigt och lite läskigt, att sätta igång en så älskad bok och film som Ronja är. Man har varit rädd att inte kunna göra det rättvisa, berättar hon i Nyhetsmorgon.

Jenny Strömstedts syster UlrikaTV4

Jenny Strömstedts lycka över systerns medverkan i Nyhetsmorgon

Ulrika har flera meriter på sitt cv. Hon har en master i arkitektur från KTH och har studerat i Berlin, där hon bodde i femton år.

Ulrika har även vunnit flera priser, däribland den prestigefulla Guldbaggen 2018 för bästa scenografi i filmen Ted – för kärlekens skull.

Jenny var självklart stolt över sin syster och delade flera bilder från intervjun på sin Instagram.

"Min syrra är grym production designer. Hör henne berätta hur de skapade världen i Ronja Rövardotter"

"Och ja, stolt som en tupp"

FOTO: TV4 PLAY

Annons