TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jenny Strömstedts känga till nya TV4-kocken Dante Zia i Nyhetsmorgon: "Ovanligt kass"

07 maj, 2018 
Malin Ljung
Den tidigare Sveriges Mästerkocken-deltagaren Dante Zia debuterade som kock i TV4:s Nyhetsmorgon. Men programledaren Jenny Strömstedt var inte helt nöjd med hans insats och passade på att ge en verbal känga mitt under direktsändningen.
Annons

Dante Zia kom sexa i årets Sveriges Mästerkock i Tv4, och sen dess har kanalen plockat upp hans talang och bokat in honom som morgonkock i Nyhetsmorgon. Han har en gång tidigare gästat programmet tillsammans med sin bror, Melodifestivalen-stjärnan Oscar Zia.

Under söndagsmorgonen debuterade Dante Zia på egen hand Nyhetsmorgons direktsändning i form av gästkock med uppdraget att visa hur man kan laga en italiensk buffé med massa gottigheter.

Det märktes att den nya TV4-kocken tyckte att det var kul att vara i studion, trots att han inte har vanan av att laga mat i direktsänd tv. Och det tog inte många minuter innan programledaren Jenny Strömstedt gick hårt åt sin nya tv-kock i sändningen och avbryter honom med kommentaren:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– För att ha gått så långt i Mästerkocken så är du ovanligt kass på att prata och jobba samtidigt, men det kommer komma. Tror jag, sa hon sarkastiskt.

Annons

Dante Zia verkade dock tycka att recensionen av honom var obefogad, och svarade märkbart påverkad av kommentaren:

– Jag tycker jag är svinduktig, men vi har olika uppfattningar om saken men jag tycker ändå vi kommer framåt i arbetet.

Till vardags studerar Dante Zia till ingenjör i Lund och om bara några veckor kommer han att ta examen.

Se klippet från TV4 Nyhetsmorgon här:

FOTO: Tv4

Annons