Jenny Strömstedts besked med maken Niklas Strömstedt

Jenny Strömstedt besked med maken Niklas Strömstedt

TV4:s program Tillsammans med Strömstedt med makarna Jenny och Niklas Strömstedt har blivit en stor publikfavorit.
På Instagram ger Jenny Strömstedt nu ett nytt besked om programmet – till fansens stora glädje.
”Äntligen”, skriver en följare i en kommentar.

Programledaren Jenny Strömstedt, 47, och artisten Niklas Strömstedt, 61, är ett av Sveriges mest folkkära par. Makarna som har varit tillsammans i 13 år, varav nio år som gifta, har de senaste åren kunnat ses i TV4:s program Tillsammans med Strömstedt där de i olika avsnitt hälsar på några av Sveriges andra kändispar.

Programmet hade premiär 2017 och har sedan dess visats i två säsonger. Jenny och Niklas har bland andra besökt Mikael Persbrandt och Sanna Lundell, Camilla Läckberg och Simon Sköld samt Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin.

Jenny Strömstedts nya glädjebesked med Niklas

I ett nytt inlägg på Instagram ger Jenny Strömstedt nu ett glädjande besked tillsammans med maken Niklas. Till en bild på sig och Niklas avslöjar Jenny nämligen att succéprogrammet kommer tillbaka för en tredje säsong.

”Tillsammans med Strömstedts kort och gott”, skriver Jenny följt av ett hjärta och fortsätter:

”Premiär 26 mars”

I kommentarsfältet får bilden mängder med hejarop från Jenny Strömstedts följare – som både ger komplimanger till paret och den kommande nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts.

”Ni!”, skriver programledarkollegan Jenny Alversjö följt av tre hjärtan.

”Heja!!”, skriver Anders Pihlblad.

”Härligt! Underbart program”, skriver en annan följare.

”Så fina! Ser fram emot det”, skriver ytterligare en.

”Äntligen! Ska bli kul att se ert program igen”, skriver ännu en.

Nya säsongen av Tillsammans med Strömstedt

I den nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts kommer tittarna återigen få se när makarna Jenny och Niklas besöker några av Sveriges kändispar. I ett pressmeddelande från TV4 avslöjar kanalen att det bland annat rör sig om Anja Pärson och Filippa Rådin, Charlotte Perrelli och Anders Jensen samt Douglas ”Dogge” Leon och Claudia Sierpe Apabalza.

– Jag trodde att det skulle vara svårt att göra fler program utan att det blev tjatigt, men jag har insett att varje par har en unik historia av kärlek och utmaningar. Jag är så tacksam över att de medverkande vågat släppa in oss i sina liv. Jag tror att vi alla kan spegla oss i deras relationer, och kanske förstå något litet mer om oss själva, säger Jenny Strömstedt i pressmeddelandet.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram