Jenny Strömstedt om nya insikten i relationen med Niklas

Niklas och Jenny Strömstedt

Snart är det dags för säsongspremiär av populära TV4-programmet Tillsammans med Strömstedt.
Nu berättar programledaren Jenny Strömstedt att hon och maken Niklas Strömstedt har fått hjälp i sin relation tack vare programmet.
”Jag har verkligen lärt mig några riktigt bra relationshack i år”, skriver hon.

Jenny Strömstedt, 47, och Niklas Strömstedt, 61, har varit gifta sedan 2011 och varit ett par i 13 år.

Paret har under några år gjort TV4-programmet Tillsammans med Strömstedts.  I det populära programmet reser de runt och träffar andra svenska kändispar där de möts i samtal om relationer, kriser och kärlek.

Kändisparet Jenny och Niklas Strömstedt har varit tillsammans i 13 år.

Kändisparet Jenny och Niklas Strömstedt har varit tillsammans i 13 år.

Jenny och Niklas Strömstedt trivs med att träffa andra par i Tillsammans med Strömstedts.

Jenny och Niklas Strömstedt trivs med att träffa andra par i Tillsammans med Strömstedts.

Under tidigare säsonger har de träffat bland andra Camilla Läckberg och Simon Sköld och Lasse Hallström och Lena Olin.

I början av februari kom Jenny Strömstedt med det glädjande beskedet att det blir en ny säsong av Tillsammans med Strömstedts. Premiären för programmet är den 4 mars.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar nu Jenny Strömstedt om glädjen inför den nya säsongen. Där kommer tv-tittarna att få träffa många kända ansikten, så som Anja Pärson och Filippa Rådin, Stina Wollter och Micke Olsson Wollter och flera andra kända par.

Bättre relation tack vare programmet

Jenny Strömstedt har tidigare arbetat med flera stora program, bland andra Nyhetsmorgon i TV4 och Brottsjournalen med Leif GW Persson. Trots att programledaren har många tv-erfarenheter bakom sig tycker hon ändå att Tillsammans med Strömstedts är en av de bästa.

Visst, det har varit det mest lustfyllda program jag jobbat med hittills, så mycket garv och sköna typer och platser, men underskatta icke klokskapen hos dessa 16 personer som ni kommer att får träffa i årets säsong”, skriver Jenny Strömstedt på Instagram.

Förutom Jennys och Niklas möten med kändisparen får de också ventilera sin egen relation med parterapeuten Tommy Waad. Just detta i kombination med samtalen med de övriga paren har gjort Jennys Strömstedt egen relation bättre.

Livserfarenhet har de också och generositeten att dela med sig också av det som är svårt, och kanske fult, men som de flesta av oss har gemensamt med andra som också lever eller har levt i parrelationer. Det är ingen reklamslogan – jag har verkligen lärt mig några riktigt bra relationshack i år, inte minst av vår tv-terapeut Tommy Waad”, skriver Jenny Strömstedt.

Tillsammans med Strömstedts har premiär den 4 mars klockan 21.00 på TV4, TV4 Play och C More.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT, Elvira Pihl/TT