Jenny Strömstedt om maken Niklas drag i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt om maken Niklas drag i Nyhetsmorgon

Under fredagen medverkade katten Kerstin i Nyhetsmorgon tillsammans med sin husse Niklas Strömstedt.
Nu vill hustrun Jenny inte längre förknippas med dem.
– Jag har ingenting med hennes karriär att göra, skriver hon på sin Instagram.

De senaste 13 åren har Niklas Strömstedt, 62, och Jenny Strömstedt, 48, varit ett par. Det folkkära paret har sin egna tv-serie Tillsammans med Strömstedts där de åker de runt i Sverige och träffar andra kända par och de får även möjlighet att prata med parterapeuten Tommy Waad om relationen. Några par som de träffar i serien är bland andra Charlotte Perelli med maken Anders Jensen och Anja Pärson med hustrun Filippa Rådin.

Många känner nog till Niklas Strömstedt för sin medverkan i bandet GES, som han var med i på 90-talet tillsammans med Anders Glenmark och Orup Eriksson. De hade många hits men troligtvis är de mest kända för att ha gjort VM-låten 1994; När vi gräver guld i USA. Niklas har även skrivit låtar på egen hand och har medverkat i program som Melodifestivalen och Så mycket bättre.

Niklas Strömstedt i Nyhetsmorgon

Att Niklas är 14 år äldre än Jenny är inget som märks av speciellt mycket då han är väldigt lekfull. Det fick tittarna se i morse i Nyhetsmorgon när han hade med sig deras katt Kerstin. Niklas visade då upp olika klipp som han gjort där han skrivit låtar som han låtsas att det är katten som sjunger.

Under våren var Niklas tvungen att sätta sig själv i karantän och åkte då ut i skärgården för att isolera sig. Han hade självklart med sig katterna Kerstin och Eva-Charlotte och han säger att det visade sig att katten Kerstin var väldigt intresserad av Instagram.

– Vi skrev en låt ihop varje fredag. Kerstin har ju väldigt mycket tankar och sådär och en intressant släkt att berätta om, säger Niklas i Nyhetsmorgon.

Jenny Strömstedt om makens medverkan

En av låtarna som Niklas och katten Kerstin skrivit handlar om att hon är kär i en ko och följer med den blonda till dass. Programledaren Sofia Geite frågar då vem ”den blonda” är.

– Jag hade väldigt svårt för katter innan jag träffade hon ”den blonda”, säger Niklas då i programmet och syftar såklart på Jenny Strömstedt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu går Jenny ut med ett inlägg på sin Instagram där hon meddelar att hon absolut inte har något med Kerstins karriär att göra.

“Kerstin har tappat det helt efter morgonens mediala genombrott. Jag vill bara meddela att jag har INGENTING med hennes karriär att göra. Hade hellre velat att hon blev sjuksköterska, eller frisör”, skriver Jenny Strömstedt i inlägget.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, TV4