Jenny Strömstedt om ilskan mot Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

Efter en morgon med gnabb mellan programledarna Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt i TV4:s Nyhetsmorgon, så bemöter nu Jenny kritiken från tittarna.
"Ibland måste man få säga ifrån", skriver Jenny på Instagram.

Det är i TV4:s Nyhetsmorgon som tittarna får ta del av inslag om aktuella ämnen och intervjuer med kända profiler, varje dag. Mornarna styrs oftast av en duo som sedan tidigare redan är bekanta för tittarna, för det mesta.

Jesper Börjesson, 48, och Soraya Lavasani, 37, har tidigare varit en favoritduo bland många tittare – tills Jesper valde att sluta som programledare och istället byta riktning helt.

Men såklart är det många som föredrar veteranerna Jenny Strömstedt, 47, och Steffo Törnquist, 63, leder programmet, som för det mesta har en härlig jargong och ton till varandra.

Steffo och Jenny på röda mattan

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Ingen dag är den andra lik

Dock blir ju inte varje dag sig riktigt lik i Nyhetsmorgon, och denna torsdag blev det en lite lätt märklig stämning i studion – något som tittarna reagerat starkt på.

Under samma morgon så delade Jenny Strömstedt en bild på Instagram, med sig själv och Steffo. Detta är inget ovanligt, utan något hon gör lite då och då för sina följare för att uppdatera läget om hur dagen går.

“Ännu en morgon då vi gläds åt att känna livet i oss! Välkomna in att möta dagens nyheter och allmän trevnad, förhoppningsvis”, skriver Jenny på till sin bild.

“Ibland måste man få säga ifrån”

Och direkt började följarna att kommentera.

“Ni brukar ju vara trevliga mot varandra! Jenny sluta vara sur på Steffo när han retas! Det är det som gör er två så underbara! Trevlig dag!!”, skriver en i kommentarsfältet.

Men detta är något som Jenny sedan bemöter:

“Äsch, ibland måste man få säga ifrån. Inget ett reta upp sig på”, svarar hon följt av ett rött hjärta.

Resterande kommentarer innehåller mycket kärlek och pepp.

“Godmorgon. Äntligen med Jenny och glada Steffo. Ordning på torpet ska de va. Kramar”, meddelar en. “Trevligt att se er! Önskar er en trevlig dag”, fyller en annan i.

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Instagram