LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jenny Silver: "Det är Tommy Körbergs fel att jag är gravid"

15 sep, 2014 
AvAnna Shimoda
Jenny Silver och kärleken Boris blir föräldrar igen! På Lindex 60-årsfest visade hon upp sin växande mage. Hänt fick en exklusiv pratstund...
Annons

Jenny Silver, 40, blir mamma igen! Det var i december 2012 som sångerskan och sambon och skådespelaren Boris Glibusic, 40, blev föräldrar till sonen Marloe.

“Kl 18.45 i går kom han – efter 12 timmar på förlossningen. Det gick över förväntan bra och vi mår toppen men är fortfarande trötta efter gårdagen. Tjock och go: 3860 gram och exakt en halvmeter lång, boxarnäsa och plutmun.”

Nu är det snart är dags igen! För några veckor sedan visade Jenny upp sin växande mage på modekedjan Lindex 60-årsfest i Göteborg, och Hänt fick en pratstund med de blivande föräldrarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Går allt som det ska blir Marloe storebror i december! Det känns fantastiskt såklart! Vi är jätteglada, säger Jenny.

Det var planerat. Men varken Jenny eller Boris trodde att det skulle gå så fort.

– De sägs ju att amning är ett effektivt preventivmedel. Det kan vi dementera. Det är faktiskt Tommy Körbergs fel att jag är gravid! Eller rättare sagt tack vare honom… Vi var på hans show och han pratade väldigt mycket om sex. Han avslutade alltsammans med att uppmana publiken att gå hem och älska. Och ja… Du ser ju hur det gick!

Jenny Silver som tidigare hette Öhlund slog igenom i början av 90-talet som sångerska i dansbandet Candela. Hon har även medverkat i Melodifestivalen tre gånger, nu senast tillsammans med Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund.

Annons