TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jenny Freed om beslutet i relationen – efter Robins önskan

02 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Jenny Freed om varför sambon Robin Pettersson inte syns i hennes sociala medier så mycket.
Jenny Freed fann sin stora kärlek Robin Pettersson kort efter sin medverkan i Bonde söker fru 2017.
Nu är de sambor och förlovade – men trots det syns fästmannen sällan i Jenny Freeds sociala kanaler.
För Hänt berättar hon varför.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Två år har gått sedan Jenny Freed, 24, sökte in till TV4:s populära realityserie Bonde söker fru för att söka kärleken i bonden Joacim Rickling, 28. I programmet fattade Jenny och Joacim bra tycke för varandra, men det ledde aldrig längre än till en god vänskap. Istället växte sig Joacims känslor starka för Caroline Kejbert, 30, som han idag lever ett lyckligt familjeliv med.

Det dröjde dock inte länge innan Jenny Freed hittade kärleken utanför tv-kamerorna i Robin Pettersson. På Instagram visade hon upp honom i februari 2018 och skrev:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det var som om den där speciella platsen i hjärtat var reserverad för just dig. Och här här vi nu. Jävligt kära och galna. Länge leve tvåsamheten”.

Bara månader senare kunde paret avslöja att de tagit relationen till nya höjder. På Instagram avslöjade Jenny Freed att de förlovat sig – och för Hänt berättade hon att det var hon som hade friat.

– Jag friade ute på verandan igår kväll vid solnedgången. Skumpa och en cigarr i myskläder. Enkelt och ärligt, berättade hon och fortsatte:

Annons

– Väldigt romantiskt med glädjetårar i bådas ögon.

Då sker giftermålet

Efter förlovningen har paret tagit flera stora steg i relationen. Bland annat genom att köpa sitt första gemensamma hem – ett hus på Alnö utanför Sundsvall. Där påbörjade de en helrenovering i slutet av förra året och har nu kommit på så pass god väg att de bor i huset. När renoveringen är klar planerar paret att gifta sig hemma på gården.

– Jag vill sikta på 2021 eller något. 2020 eller 2021 och ett sommarbröllop då. Hemma, så det blir ju väldigt praktiskt och bra och jättefint och personligt. Men om vi har tänkt att ha det hemma så måste renoveringen vara klar, så det är väl lite det som det hänger på, säger Jenny Freed till Hänt och fortsätter:

– När det är klart, då kanske man tänker såhär att ”ja, men kör redan idag”. Vi är spontana också, så det kan ju bli så. Det är kul.

Jenny om Robin: ”Han är väldigt privat”

På Instagram delar Jenny Freed med sig mycket av sitt liv, bland annat med Robin och deras vardag. Däremot syns fästmannen inte jättemycket i flödet, förklarar Jenny – och det beror på att han är väldigt privat.

Annons

– Jag lägger inte ut supermycket på honom, för han är väldigt privat. Men han är den finaste mannen. Alltså han är så snäll och jag är så glad att det blev som det blev, för det kändes som att det var rätt väg eftersom det var han jag skulle träffa. Och jag tror att det var menat, för han är så bra. Det är jätteskönt, en riktig klippa är han, säger hon till Hänt.

Jenny förklarar att Robin inte tycker om att fotograferas särskilt mycket, men att han ändå känner sig trygg i att Jenny tar foton.

– Han tycker att det är stelt och jobbigt ibland när andra tar kort. Han är ju aldrig det med mig, en det är säkert därför jag är den enda som får kort på honom också. Han är lite mer privat än vad jag är i alla fall, skrattar Jenny.

FOTO: Instagram

Annons