Jenny Alversjös pik till kollegan Rania i Nyhetsmorgon: "Allt kretsar kring dig"

Födelsedagsfirandet av Rania Shemoun Olsson i TV4:s Nyhetsmorgon blev en lång pikfest från programledaren Jenny Alversjö.

Tisdagens Nyhetsmorgon inleddes med storslaget födelsedagsfirande i TV4:s direktsändning. Programledarna Jenny Alversjö och Thomas Ritter gratulerade nämligen nyhetsankaret Rania Shemoun Olsson under högtidliga former då hon idag fyller 43 år.

Jenny Alversjö ifrågasatte dock varför Rania jobbar på sin födelsedag:

– Ja men det är ganska normalt, vi jobbar ju 24/7, 365 dagar, med det är. Det är bara trevligt att jobba på sin födelsedag med allt det här, säger Rania Shemoun Olsson efter den obligatoriska födelsedagsdansen.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

Men även om nyhetsankararet förvisso var på plats i studion så var talförmågan inte helt synkroniserad under direktsändningen. När programledarna skojade om att Rania hävdar att hon nu blir 29 år och därmed är jämngammal med kollega Axel Pileby så blev det lite fel.

– Vi konstaterade det där borta i, garderoben höll jag på att säga, omklädningsrummet där vi byter om till våra outfits, säger Rania och avbryts av Jenny Alversjö:

– Ni låter som Sveriges mest dysfunktionella, pikade hon vilket fick alla att skratta högt.

Det konstaterades även att födelsedagsbarnet kommer bjudas på fint väder i Stockholm under dagen. Rania å andra sidan hävdar dock att solen brukar stråla när hon fyller år, och att det kan ha med henne att göra.

– Om man jämför med midsommarafton som oftast är illa, jag fyller alltid år några dagar senare och då är det alltid mycket bättre. Det är märkligt, men det måste ha med mig att göra, skrattar hon.

– Jag älskar hur du tänker att allt kretsar kring dig, säger Jenny Alversjö.

– Inte allt, men just idag, skrattar Rania.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula avslöjar: Därför försvinner jag från Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedts tabbe under intervjun i Nyhetsmorgon: ”Klantarsle”

FOTO: TV4