TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jenny Alversjös nya ord om kärlekslyckan med Anders

26 jan, 2020 
AvIda Gustafsson
Jenny Alversjö kärlek pojkvän Anders
Det är tre månader sedan Jenny Alversjö drabbades av en stroke.
I ett känslosamt inlägg hyllar programledaren nu sin nya kärlek Anders – för att han räddade livet på henne.
– Tänk att han kom in mitt liv och såg till att jag överlevde ett trauma, skriver Jenny på Instagram.
Annons
Jenny Alversjö kritiseras efter oväntade frågan till Triss-vinnaren i NyhetsmorgonBrand logo
Jenny Alversjö kritiseras efter oväntade frågan till Triss-vinnaren i Nyhetsmorgon

Det var i oktober som programledaren Jenny Alversjö, 45, plötsligt drabbades av en stroke. På Instagram delade hon med sig av beskedet och överöstes med kärlek från sina kollegor och följare.

Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag… mitt i livet”. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra.”, skrev Jenny kort inpå händelsen på Instagram.

Jenny Alversjö om stroken

Av förklarliga själ var Jenny Alversjö under några månaders tid sjukskriven från programledarjobbet på TV4. Men i dagarna gjorde hon en efterlängtad comeback på Nyhetsmorgon. Inför sitt återseende i programmet gästade Jenny TV4-kollegan Tilde de Paula Eby i Efter fem och talade där ut om stroken och hur den plötsligt drabbade henne.

– Det var som att någon körde ner en kniv rakt ner i mitt huvud. Sen tänkte jag att om jag bara härdar ut så kommer det släppa, för så brukar det ju vara med så intensiv smärta. Men det släppte aldrig, berättade Jenny i Efter fem.

Annons

Jenny Alversjö var till en början inställd på att smärtan skulle försvinna och hade ingen tanke på att åka in till akuten. Men Jennys nya kärlek Anders stod på sig och ringde en taxi. Och tur var det – väl på plats på sjukhuset förstod Jenny allvaret när sjuksköterskan genast kallade på förstärkning.

I Efter fem hyllade Jenny kärleken Anders och menar att han räddade livet på henne.

– Mina barn är ju stora och ingen hade anledning till att besöka mig den dagen. Jag vet inte vad som skulle ha hänt om Anders inte hade varit där men jag kunde ju ha dött, berättade Jenny i programmet.

Jennys starka ord till kärleken Anders

Det var i oktober som Jenny Alversjö avslöjade att hon träffat kärleken på nytt – två år efter sin tidigare skilsmässa. I ett nytt inlägg på sin Instagram hyllar nu TV4-programledaren återigen sin pojkvän. Till en bild på kärleken skriver Jenny Alversjö rörande om hur Anders såg till att hon överlevde ett trauma.

”Tänk att han kom in mitt liv och såg till att jag överlevde ett trauma… Om saker händer av en anledning måste jag gjort något rätt.”, skriver Jenny följt av ett hjärta.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons