Jenny Alversjös kryptiska ord om nya kärleken

Jenny Alversjös nya kärleksbesked efter romansryktena

Jenny Alversjö och exmaken Patrik Larsson gick skilda vägar för drygt två år sedan. De hade då varit gifta i elva år.
Efter nya spekulationer kring Jenny Alversjös civilstatus ger TV4-programledaren nya besked om kärlekslivet.

Som programledare för TV4:s Nyhetsmorgon har Jenny Alversjö, 45, blivit ett välkänt ansikte för många. Numera syns den folkkära profilen i rutan varje vecka, antingen som ensam programledare eller tillsammans med någon av sina kollegor. Livet utanför kamerorna har Jenny dock valt att hålla lite mer privat. Detta av respekt för familjen, berättar hon för radioprogramledaren Titti Schultz i P4 Extra.

– Lever man ett helt liv i offentligheten, så är du ganska mån om det som är riktigt privat, säger Jenny Alversjö i radioprogrammet.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Som följdfråga på Jenny Alversjös svar frågar Titti Schultz om hur det kändes för Jenny när hennes skilsmässa från exmaken Patrik Larsson, 50, blev känd. Detta är nu drygt två år sedan. Tillsammans har de barnen Olivia, 18, och Leo, 16.

– Det går ju inte att undvika. Man vet ju om att det blir offentliga handlingar när man ansöker om en skilsmässa. Och den biten, jag får väl försöka skademinimera där bara och det är ju av respekt mot min familj, mot mina nära helt enkelt. Jag är ganska tuff sådär, jag kan ta rätt mycket och är inte så ängslig i det heller, säger Jenny Alversjö.

Jenny Alversjös känslor efter skilsmässan

Trots att Jenny Alversjö varit mån om att hålla detaljer om skilsmässan privat har hon flera gånger uttalat sig om hur hon själv upplevde separationen. För Hänt talade hon ut om känslorna i januari 2018.

– Livet är för kort för att stanna kvar och inte ta de där viktiga besluten. Det funkar, jag hyr en lägenhet så länge i stan och vi har barnen varannan vecka och vi är absolut vänner även om det förstås alltid är en massa känslor inblandade, berättade hon då.

Senare samma år förklarade Jenny Alversjö att hon trivdes bra i det nya singellivet, men att hon en dag hoppades på att hitta kärleken på nytt.

– Jag är singel och trivs bra med det. Jag jobbar så mycket så det känns som att det är tittarna jag dejtar. Men såklart så hoppas jag på att få träffa någon. Det är svårt att lämna ett långt förhållande och det tar tid innan man är redo att dejta igen, men jag börjar komma dit, säger Jenny Alversjö till Hänt.

Jennys kryptiska ord om kärlekslivet

I början av året kunde Jenny Alversjö meddela för Hänt att hon börjat dejta igen – och i P4 Extra berättar programledaren Titti Schultz att det nu börjat ryktas om att Jenny Alversjö hittat en ny kärlek.

– Det är fåglar som kvittrar åt mitt håll och säger att du har träffat en ny speciell person, säger Titti Schultz i radioprogrammet.

Jenny Alversjö besvarar romansryktena med ett mystiskt svar:

– Ja, vi får se om det är sant, säger hon och säger att hon visste att Titti skulle fråga den frågan.

– Men jag ser ju också att du strålar, säger Titti Schultz varpå Jenny Alversjö svarar ”tack så mycket”.

– Jag unnar dig all lycka, avslutar Titti.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom