Jenny Alversjös kärlekslycka – visar nya pojkvännen Anders

Jenny Alversjö nya pojkvän Anders

TV4:s folkkära programledare Jenny Alversjö bekräftar nya pojkvännen.
Två år efter skilsmässan strålar hon av lycka på en bild med kärleken.
”Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”, skriver hon på Instagram.

TV4:s programledare Jenny Alversjö, 45, har tidigare hintat om att hon träffat kärleken – och nu bekräftar hon att mannen som fångat hennes hjärta heter Anders!

”Här är han. Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”, skriver hon på Instagram och följer upp med ett rött hjärta.

Bilden är tagen i New York där de just nu befinner sig.

För två dagar sedan berättade Jenny att hon inte skulle synas i Nyhetsmorgons sändningar på några dagar, och mellan raderna kunde man ana att hon var lycklig över mer än bara ledigheten.

”På internationella champagnedagen bär det av mot några dagars ledighet. Är så glad. Och tacksam. Och lycklig”, skrev hon på Instagram.

Första bilden på pojkvännen Anders

I början av året bekräftade Jenny Alversjö för Hänt att hon hade börjat träffa någon, men var då hemlighetsfull med vem det var.

– Ja, jag har börjat dejta lite, berättade hon.

För bara några veckor sedan intervjuades hon av Titti Schultz i P4 Extra där radioprofilen hintade om att hon visste att Jenny Alversjö träffade en speciell person, något TV4-programledaren valde att besvara mystiskt.

– Ja, vi får se om det är sant, svarade hon.

Jenny Alversjös skilsmässa med exmaken

För snart två år sedan skilde sig Jenny Alversjö från dåvarande maken Patrik Larsson. De två hade varit gifta i elva år.

– Det var svårt, och jag har respekt för att alla väljer sin väg. Även där måste man vara sann mot sig själv och försöka gå den väg man känner att man behöver göra, berättade Jenny Alversjö för Hänt under våren och fortsatte:

– Livet är alldeles för kort för att man inte ska göra det. Leva år efter år och känna att det inte känns bra, det är ingen bra väg.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram