TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jenny Alversjös hårda fråga i Nyhetsmorgon – efter olyckan som TV4-tittarna inte fick se

12 jul, 2018 
Malin Ljung
Fredrik Strages olycka i TV4-studion fick Jenny Alversjö att skratta hjärtligt, och i direktsändningen pikade hon honom.
Annons

Under onsdagens Nyhetsmorgon med programledarna Jenny Alversjö och Sebastian von Siwers Haage fick TV4-tittarna ta sig en närmare titt på Guns N’ Roses samlarbox Appetite for destruction. Det var gästen och musikexperten Fredrik Strage som hade med sin lilla raritet till studion och visade vad som finns i den.

Men han gjorde en ödesdiger tabbe under ett reklamavbrott, och olyckan var ett faktum. Något Jenny Alversjö konstaterade när sändningen återupptogs och Fredrik Strage satt med en hårblås och kämpade för att torka och rädda det som gick.

on minut!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Den här rariteten vi nämnde har vi spillt vatten på Fredrik, pikar Jenny.

– Jag råkade spilla ett glas vatten över fusktatueringarna som följde med Guns N Roses-boxen. Jag tror de är okej, säger Fredrik Strage sammanbitet samtidigt som han kämpar med att torka dem.

– Hur mycket sjönk den i värde, skrattar Jenny Alversjö.

Annons

– Den här är inte så dyrbar, det är nytryck. Det är inte som att jag spillt över ett gammalt original eller någonting, säger Fredrik Strage som försvar.

Anledningen till att han hade med sig boxen till TV4-studion är för att Guns N’ Roses kommer till Sverige om en vecka. Lördag den 21 juli intar det amerikanska rockbandet Ullevi i Göteborg. Då är det exakt 31 år sen på dagen sedan de släppte sitt debutalbum Appetite for destruction.

FOTO: TV4

Annons