Artikeln innehåller reklamlänkar

Jenny Alversjös hårda fråga i Nyhetsmorgon – efter olyckan som TV4-tittarna inte fick se

Fredrik Strages olycka i TV4-studion fick Jenny Alversjö att skratta hjärtligt, och i direktsändningen pikade hon honom.

Under onsdagens Nyhetsmorgon med programledarna Jenny Alversjö och Sebastian von Siwers Haage fick TV4-tittarna ta sig en närmare titt på Guns N’ Roses samlarbox Appetite for destruction. Det var gästen och musikexperten Fredrik Strage som hade med sin lilla raritet till studion och visade vad som finns i den.

Men han gjorde en ödesdiger tabbe under ett reklamavbrott, och olyckan var ett faktum. Något Jenny Alversjö konstaterade när sändningen återupptogs och Fredrik Strage satt med en hårblås och kämpade för att torka och rädda det som gick.

on minut!

– Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Den här rariteten vi nämnde har vi spillt vatten på Fredrik, pikar Jenny.

– Jag råkade spilla ett glas vatten över fusktatueringarna som följde med Guns N Roses-boxen. Jag tror de är okej, säger Fredrik Strage sammanbitet samtidigt som han kämpar med att torka dem.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

– Hur mycket sjönk den i värde, skrattar Jenny Alversjö.

– Den här är inte så dyrbar, det är nytryck. Det är inte som att jag spillt över ett gammalt original eller någonting, säger Fredrik Strage som försvar.

Anledningen till att han hade med sig boxen till TV4-studion är för att Guns N’ Roses kommer till Sverige om en vecka. Lördag den 21 juli intar det amerikanska rockbandet Ullevi i Göteborg. Då är det exakt 31 år sen på dagen sedan de släppte sitt debutalbum Appetite for destruction.

 

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedts tårar efter lögnen – som tittarna inte fick se i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas ilska efter Jenny Alversjös ord i Nyhetsmorgon: ”Skärp er”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!