LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jenny Alversjös familjelycka – 2 månader efter stroken

25 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Jenny Alversjö
Jenny Alversjö verkar äntligen vara på väg tillbaka efter stroken.
I ett inlägg på Instagram berättar hon om lyckan.
– Känner en obeskrivlig tacksamhet, skriver Nyhetsmorgon-programledaren.
Annons
Jenny Alversjö kritiseras efter oväntade frågan till Triss-vinnaren i NyhetsmorgonBrand logo
Jenny Alversjö kritiseras efter oväntade frågan till Triss-vinnaren i Nyhetsmorgon

I slutet av oktober drabbades TV4-profilen Jenny Alversjö, 45, av en hjärnblödning. I ett inlägg på Instagram berättade hon om den otäcka händelsen.

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla”, skrev Jenny då.

Efter en kortare tid på sjukhuset fick Jenny Alversjö återvända hem. Hon fick ett enormt stöd från både kollegorna på Nyhetsmorgon och TV4 men också från fans och tittare. Sedan händelsen har hon varit hemma och bara vilat och Maria Forsblom, 37, har istället hoppat in i Jenny Alversjös ställe när det gäller Nyhetsmorgon.

Jenny Alversjös besked om Nyhetsmorgon

När Hänt träffade Jenny Alversjö på Svenska Hjältar-galan i början av december berättade hon att det går åt rätt håll och att hon idag mår betydligt mycket bättre.

Annons

– Jag har tagit det väldigt, väldigt lugnt och jag tar det fortfarande lugnt och tar en dag i taget. Men jag mår mycket bättre idag. Jag börjar bli sugen på att börja jobba igen. Men jag har stor respekt för det som har hänt och ska försöka vila så mycket jag kan.

Hon trodde då att hon skulle vara hemma året ut och förhoppningsvis kunna vara tillbaka i Nyhetsmorgon strax efter nyår. Däremot kan det bli så att hon då jobbar lite mindre än vad hon tidigare gjort.

Jennys nya bild med barnen Leo och Olivia

På julafton la hon upp en ny bild på Instagram på sig och sina två barn Leo, 15, och Olivia, 18. Barnen har hon från sitt tidigare äktenskap med Patrik Larsson.

Frisk, stark och vid liv. Känner en obeskrivlig tacksamhet den här julen. God Jul till er alla. Livet är fantastiskt”, skriver programledaren.

Flera av hennes kollegor har nu kommenterat bilden.

”God jul fina familjen”, skriver Tilde de Paula Eby.

”God jul Jenny och hela familjen!” skriver Jenny Strömstedt.

FOTO: Instagram, Eero Hannukainen/TT

Annons