TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jenny Alversjös chock i Nyhetsmorgon – efter frieriet

17 okt, 2019 
Jenny Alversjö och Anders Pihlblad chockade av lLsse Rngqvist frieri
I morgonens sändning av Nyhetsmorgon får tittarna ta del av kärlekslycka.
Jenny Alversjö och Anders Pihlblad låter det inte gå obemärkt förbi att meteorologen Lasse Rydqvist precis förlovat sig.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Torsdagens sändning av Nyhetsmorgon leddes av programledarna Jenny Alversjö och Anders Pihlblad. Tittarna ser duon husera i tv-rutan ofta, och i vanlig ordning gav de tittarna en genomgång av natten och morgonens stora händelser. Men under sändningen fick tittarna även ta del av något annat – något som inte förekommer i programmet allt för ofta.

Morgonens sändning bjöd nämligen på kärlekslycka! På plats i studion fanns meteorologen Lasse Rydqvist – som precis förlovat sig. Kollegorna Jenny Alversjö och Anders Pihlblad uppmärksammade det genom att citera det Instagram-inlägg som Lasse själv delat i samband med förlovningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Titta vad jag hitta på Instagram här. Ser du? och så står det såhär: “Hon sa ja”, läser Anders Pihlblad upp varpå Jenny Alversjö utbrister:

– Va?! Lasse, stort grattis!

Men det är inte bara Jenny Alversjö som är förvånad.

– Men gud vad roligt, ska du gifta dig? utbrister TV4-kollegan Rania Shemoun Olsson som även hon befinner sig i studion då.

Annons

– Det blir väl så, de är en naturlig påföljd av en förlovning, svarar Lasse då.

Och frieriet tog plats i inget mindre än kärlekens stad Paris.

– Det blev en klycha i Paris, säger Lasse i sändningen.

Gratulationer från TV4-tittarna

Nyhetsmorgon har delat klippet på sin Instagram, och bland kommentarerna är det massvis med TV4-tittare som gratulerar och skickar lyckönskningar.

STORA Grattis-kramar bästa Lasse”, hälsar en.

Jättestort GRATTIS till Lasse och hans blivande fru!! Lycka till”, hälsar en annan.

Jättestort grattis, kram till er båda”, hälsar ännu en.

Någon annan som syns i kommentarsfältet är Lasse själv, som inte alls väntat sig den varma reaktionen av så många tittare.

TUSEN TUSEN TACK till alla som tar sig tid att gratta oss! Blev verkligen överraskad och det är svårt att hålla tårarna borta i all den kärlek som ryms i det här inlägget”, skriver en märkbart rörd Lasse.

FOTO: TV4

Annons