Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jenny Alversjös chock – efter gästens ord i Nyhetsmorgon på TV4: "Luras du med mig?"

17 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Jenny Alversjö tappar hakan när Emilia de Poret visar trend i TV4 Nyhetsmorgon.
Programledaren Jenny Alversjö tappade hakan när modeexperten Emilia de Poret presenterade en av vårens hetaste klädtrender.
Annons

Ibland är det inte lätt att hänga med i trenderna – inte ens om man är programledare för ett modeinslag i TV4. Det var i Nyhetsmorgon som Jenny Alversjö43, fick agera modell när gästen och stilproffset Emilia de Poret, 41, skulle visa vårens modenyheter.

Bland annat fick programledaren prova en jeansjacka med en twist. Enligt modeexperten ska vårens jeansjackor nämligen bäras genom att knappar knäpps fel, något som Jenny Alversjö var väldigt skeptisk till.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag måste visa dig en härlig grej. Det här är ett trendigt sätt att bära jeansjacka. Man ska felknäppa den, säger Emilia de Poret i programmet, varpå Jenny Alversjö tappar hakan.

– Nej? Men på riktigt? Det kallas ju att “fylle-knäppa”. Det gör man ju ganska ofta ändå, säger hon och fortsätter chockat:

– Nej, men på riktigt? Luras du med mig nu?

Men det är inget lurendrejeri, utan Emilia de Poret håller fast vid att det här är den nya trenden.

– Nej, det är så. Den ska sitta så, jag luras inte. Om man tittar på jeansjackan i sociala medier nu så sitter den felknäppa hela vägen ner, säger hon.

Jenny Alversjö ser fortfarande skeptisk ut, men låter jackan sitta fel.

– Ska det vara typ “jag hade lite bråttom”-känsla? Ja, tänk vad man lär sig, säger hon.

Foto: TV4

Annons