Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jenny Alversjös besked om Nyhetsmorgon efter insjuknandet

19 feb, 2019 
Jenny Alversjö akut till sjukhus efter Nyhetsmorgons sändning
TV4-profilen Jenny Alversjö drabbades av en svår infektion i njuren efter torsdagens sändning i Nyhetsmorgon. Nu berättar programledaren hur hon mår idag.
Annons
Allt om Jesper BörjessonBrand logo
Allt om Jesper Börjesson

Den folkkära TV4-profilen Jenny Alversjö, 45, var programledare för Nyhetsmorgon i torsdags tillsammans med kollegan Steffo Törnquist, 63. Sändningen flöt på som vanligt och Jenny såg ut att må bra. Men strax därefter meddelade hon att hon tvingats åka akut till sjukhus.

I ett inlägg på sitt Instagramkonto berättade programledaren om vad som hänt:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tvära kast. Direkt från sändning i hög fart till akuten. ”Det här är en konstig körning” sa taxichauffören och gasade på. In direkt, 40-graders feber och den ”låsning” i ryggen jag försökt träna bort i en vecka var svår infektion i njuren”. skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Plankan funkar sådär då.. Nu inlagd på njurmedicin och blir omhändertagen av fantastisk personal. Livet”.

Både tittare och kollegor har varit oroade för Jenny sedan hon berättade om sitt hälsotillstånd. Många blev lite mer lättade när de såg att hon hade laddat upp ett inlägg på sin Instagram story i måndags, där hon har filmat sitt rum på Danderyds sjukhus och skrivit:

Annons

”Bara jag kvar nu..”

Jenny Alversjö om framtiden efter beskedet

Enligt Expressen blev Jenny utskriven från sjukhuset under gårdagen. Hon hade då tillbringat fem nätter på den njurmedicinska avdelningen. I ett sms till tidningen berättar hon hur läget ser ut:

”Jag vet inte hur länge jag blir borta utan tar varje vecka i taget tillsammans med mina chefer. Jag är sämst i världen på att vara ledig, men denna gång måste hälsan gå först”.

I samma sms delger Jenny även att hon börjar må bättre samt att hon är tacksam över det stöd hon fått från sin omgivning.

”Febern är borta, infektionsvärdet har gått ner och smärtan går att hantera med värktabletter. Jag är HELT omtumlad och varm i hjärtat av all omtanke och kärlek jag har fått. Alla hälsningar har varit ljuset i annars ganska mörka dagar. Nu är jag trött men enormt glad att vara hemma”, skriver Jenny Alversjö.

FOTO: TT/Instagram

Annons