Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jenny och Steffo hyllas efter händelsen i Nyhetsmorgon

15 mar, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
TV4-tittarna jublar över Jenny Alversjös och Steffo Törnquists dolda talang i Nyhetsmorgon.
Nyhetsmorgon gästades av den kända körsångaren Britta Bergström. Då visade Jenny Alversjö och Steffo Törquist upp en dold talang som fick TV4-tittarna att jubla.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Tv4:s Nyhetsmorgon gästades under torsdagen av körsångerskan Britta Bergström, 50. Britta har bland annat körat för Carola Häggkvist, 52, Robyn, 39, och Jennifer Brown, 47. Hon var också med i Melodifestivalens huskör 1996, 2003, 2004 och 2005, och har körat i Eurovision Song Contest för bland annat Loreens, 35, Euphoria och Måns Zelmerlöws, 32, Heroes.

I direktsändning fick programledarna Jenny Alversjö, 45, och Steffo Törquist, 63, prova på att sjunga med Britta och tittarna blev förvånade av deras talang.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Låten som de sjöng var Tomas Ledins, 67, låt I natt jag din och Steffo försökte sig även på ett par danssteg.

Vilket steg ska jag ta?, frågade Steffo Britta.

Britta tipsade om att det vanligaste körsteget är ett steg till höger och ihop, sedan ett steg till vänster och ihop – och en liten knäpp med fingrarna. Programledarna anammade detta.

Annons

Wow, ni borde bli mina körkollegor, sa Britta när hon såg deras insats.

Hon konstaterade:

Det känns som att ni har gjort det här förut.

När Nyhetsmorgon lade upp videon på sin Instagram från framträdandet blev det hyllningar och jubel från TV4-tittarna. Väldigt många kommenterade:

”Riktigt duktiga”.

”Sök till Idol, ni sjunger bra”.

”Vilka proffs. Nya karriärer på gång”.

”Hatten av till er”.

Tillbaka på benen – och på jobbet

Jenny Alversjö är nu tillbaka i Nyhetsmorgon efter en tids sjukdom. Det var i mitten av februari som hon fick uppsöka akut läkarhjälp för sina smärtor. Det visade sig att hon hade 40 graders feber och en svår infektion i njuren.

”Tvära kast. Direkt från sändning i hög fart till akuten. ”Det här är en konstig körning”, sa taxichauffören och gasade på. In direkt, 40 graders feber och den ”låsning” i ryggen jag försökt träna bort i en vecka var svår infektion i njuren. Plankan fungerar sådär… Nu inlagd på njurmedicin och blir omhändertagen av fantastisk personal. Livet”, skrev Jenny på Instagram.

Jenny fick njurmedicin och är nu tillbaka på jobbet.

Se Jenny och Steffos sånginsats i Nyhetsmorgon här:

FOTO: TV4

Annons