TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jenny Alversjö hyllas av TV4-tittarna efter dansen i Nyhetsmorgon

15 jul, 2019 
Jenny alversjö hyllas efter dansen i nyhetsmorgon: ”Let's dance nästa”
Under gårdagens direktsändning av Nyhetsmorgon bjöd programledaren Jenny Alversjö, till TV4-tittarnas stora förtjusning, på dans. Både bugg och salsa! Nu hyllas hon av flera.
Annons

Gårdagens sändning av Nyhetsmorgon Söndag leddes av programledaren Jenny Alversjö, som varit borta från studion ett tag. Istället kunde tittarna se henne på plats på Gotland under Almedalsveckan där hon intervjuade politiker och rapporterade om annat som hände på plats under veckans gång.

Tack Almedalen och Visby för i år! Veckan bjöd på alla väderlekar som finns, jobb jobb jobb och så mat. Väldigt god mat”, skrev Jenny Alversjö i ett inlägg på Instagram vid veckans slut när hon tackade för sig.

Men i helgen var hon tillbaka i Nyhetsmorgons studio, och hon gjorde ingen besviken. Hon gästades under gårdagen av Let’s dance-dansaren David Watson som var på plats för att lära både Jenny Alversjö och TV4-tittarna några danssteg, det på grund av dansbandsveckan i Malung som precis dragit igång. Jenny Alversjö fick testa på både salsa och bugg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns som att jag är med i Let’s dance, säger Jenny Alversjö under dansen med David Watson, hon fortsätter efter en stund:

Annons

– Tror du att jag hade fått godkänt av Tony (Irving reds. anm)?

TV4-tittarnas jubel

När Nyhetsmorgon delar med sig av programledarens dans i ett klipp på Instagram hyllar tittarna Jenny Alversjö för hennes insats.

Let’s dance nästa! Du är grym Jenny Alversjö”, skriver en.

Du är ju grym på att dansa Jenny”, skriver en annan.

Jätteduktig. Nu blev jag imponerad”, skriver ännu en.

Supergrym. Otroligt duktig du är”, skriver en till.

Om vi får se Jenny Alversjö i Let’s dance återstår att se!

Sin första semester på sju år

I sommar ska Jenny Alversjö gå på sin första semester. Hon som tidigare år varit en av de programledare som lett Nyhetsmorgon hela sommaren har i år turen att få fyra veckor ledigt.

– Jag ska vara ledig i sommar, fyra veckor. Det är första gången på sju år, berättade hon i våras när Hänt träffade henne på Let’s dance efterfest.

FOTO: TV4

Annons