TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jenny Alversjö hånas i Nyhetsmorgon efter missen

15 aug, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Sebastian von Sivers pikar sin programledarkollega Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon efter en modemiss.
I gårdagens Nyhetsmorgon var stilgurun Niklas Berglind på plats för att prata om höstens väskmode, men det blev en minst sagt fnittrig stämning i studion med programledarna Jenny Alversjö och Sebastian von Sivers efter en brutal modemiss.
Annons

Höstens väskmode väcker nostalgiska minnen. Programledarna Jenny Alversjö och Sebastian von Sivers delade också med sig av sina väsk-minnen i gårdagens Nyhetsmorgon när modeexperten Niklas Berglind fanns på plats.

Jenny Alversjö berättade att hon hade Fjällrävens klassiska Kånken när hon var liten.

– En Salomon-ryggsäck måste du ha haft Sebastian? frågade Jenny Alversjö Sebastian von Sivers.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej, jag hade Eastpack, lite skejtmode, eller Jansport. Det var dem, två som det stod emellan, avslöjade Sebastian von Sivers.

– Tuff såklart, tyckte Niklas Berglind.

Men när Jenny Alversjö skulle prova en annan 90-talsklassiker som kommit tillbaka; magväskan, eller “fanny-pack”, som den också kallas, som man numera ska bära på axeln istället för runt midjan, blev det skrattfest i studion.

Först visste inte Jenny Alversjö riktigt hur hon ska hänga på sig väskan, men fick hjälp av Niklas Berglind. Men sedan fick Sebastian von Sivers feeling och passade även på att hänga på Jenny Alversjö en matchande ryggsäck.

Annons

– More is more, konstaterade Niklas Berglind artigt medan Jenny Alversjö frågade om det var rimligt att se ut så där.

– Nej, jag tycker faktiskt att du får välja, antingen fram eller bak, sa Niklas Berglind och menade att hon måste välja mellan ryggsäck och magväska, hon kan inte ha båda.

– Du ser ut som en nioåring, pikade då Sebastian von Sivers och alla skrattade gott i studion.

Här kan du se klippet från Nyhetsmorgon:

FOTO: TV4

Annons