TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jennifer och Rebecca Carlsson i stort Paradise hotel-bråk

09 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Paradise hotel 2018 systrarna Jennifer Carlsson och Rebecca Carlsson
Systrarna Jennifer och Rebecca Carlsson hamnar i storbråk med Stephanie Bergström i Paradise hotel. ”Jag blir sårad av det, det är jävligt fel”, skriker Jennifer innan hon stormar ut.
Annons

Finalen kommer allt närmre och intrigerna tätnar i Paradise hotel. Förra veckan klev Rebecca Carlsson in på hotellet, syster till Jennifer Carlsson som varit en av deltagarna från start. Hennes ankomst chockade alla, inklusive Jennifer som omedelbart hamnade i kläm mellan sina vänner på hotellet och sin syster.

Den här veckan ryker syskonen ihop ordentligt med Stephanie Bergström. Allt börjar med att en av de andra deltagarna berättar för Stephanie att Lukas Holm vill få ut systrarna. Stephanie väljer att omedelbart berätta det vidare till Jennifer och Rebecca och de tre konfronterar tillsammans Lukas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Saker man säger måste man stå för, du är halast här inne, säger Stephanie till Lukas, som försvarar sig och menar att han inte har gjort något fel.

– Stephanie vad håller du på med, seriöst? Du kastar skit på mig, gå härifrån, jag tycker du är elak, säger han.

Flera av de andra deltagarna samlas kring systrarna Carlsson, Stephanie och Lukas, och förvirringen är total för de flesta inblandade, inklusive Jennifer.

Annons

– Stephanie hon har sagt massa olika saker så det känns alltid som att hon försöker röra till i grytan mellan mig och mina kompisar här inne. Jag tycker att hon spelar ett fult spel och nu är jag bara fett förvirrad av hela situationen, säger Jennifer.

Till slut väljer hon och Rebecca att tro på Lukas. Jennifer får till slut nog och ryter ifrån ordentligt mot Stephanie som sitter i tårar med ansiktet begravt i händerna.

– Man är snäll mot folk. Jag har varit snäll mot alla här inne och du hittar inte bara på saker Stephanie. Man gör fan inte det, det är inte ok. Man hittar inte på att Lukas har sagt att han ska splittra på oss två. Det gör man fan inte, jag blir sårad av det, det är jävligt fel, skriker hon.

När de andra deltagarna försöker lugna henne stormar hon därifrån. Efteråt berättar Stephanie om sina känslor och säger att hon inte ångrar någonting, även om bråket gör att hon riskerar att åka ut i nästa parceremoni.

– Jag ångrar inte att jag sa det jag sa, och jag ångrar inte att bråket uppstod för jag känner bara att hoppas folk ser hur de beter sig tillsammans. Usch vilka människor! säger hon.

Rebecca menar att det istället är Stephanie som har gjort fel och att hon vill ha ut systrarna.

– Det här är ett spel för att vi ska bli osäkra på Lukas, säger Rebecca.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

Se Jennifers utbrott här:

FOTO: TV3

Annons