LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jennifer Lopez köper lyxigt penthouse i hjärtat av Manhattan

05 nov, 2014 
AvAnaïs González Cruz
Efter uppbrottet från 27-årige Casper Smart har Jennifer Lopez sökt efter en ny bostad. Nu har hon hittat det perfekta drömboendet, bara ett stenkast från Madison Square Park. Och jobbet att hitta lyan gick till svenske stjärnmäklaren Fredrik Eklund.
Annons

Fyra sovrum, sex badrum, en enorm matsal, vardagsrum och en privat takterrass. Plus ett gym.

Artisten Jennifer Lopez, 45, har nu hostat fram 22 miljoner dollar för sitt nya lyxiga penthouse i hjärtat av Manhattan. Lägenheten där den nyblivna singeln ska bo bjuder på en magisk utsikt över den klassiska byggnaden Flatiron Building, bara ett stenkast från Madison Square Park.

Sammanlagt är lyan hela 605 kvadratmeter stor, om man inte räknar med den enorma terassen.

Sedan separationen från 27-årige Casper Smart i somras har Lopez varit på jakt efter ett nytt hem till sig själv och tvillingarna Max och Emme, 6. Det var efter att 27-åringen sms:at med den transsexuella modellen Sofie Vissa, 23, som hon bestämde sig för att packa väskorna.

Och det var ingen mindre än den svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund från ”Million Dollar Listing New York”, som fick det hedervärda uppdraget.

Jag kan bekräfta, men jag kan inte kommentera mer“, skrev Eklund i ett mejl till Dagens Industri tidigare i höstas.

Nu har Jennifer ingen brådska med att hitta en ny kille. Med en relativ färsk skilsmässa från exmaken Marc Anthony, 46, och det senaste uppbrottet från Smart är JLo mer än nöjd som singel.

– Jag tillbringar tid med mig själv och mina barn. Jag tror fortfarande på kärlek, så klart, men det man tänker mest på är någon som är tillräckligt bra för att dela mitt och mina barns liv, säger hon i en intervju med tidningen Daily Mirror.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons