LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jennifer Lopez hyllas för superkroppen efter nya bikinibilden

06 apr, 2019 
AvSarah Mansouri
Jennifer Lopez superkropp
Jennifer Lopez spelar just nu in en ny film och i samband med detta visar hon upp sin superkropp på sin Instagram. Fansen och andra kända personer är minst sagt imponerade över den snart 50-åriga stjärnan.
Annons

Artisten och skådespelaren Jennifer Lopez, 49, har tidigare varit gift med Chris Judd, Ojani Nya och Marc Anthony. Den sistnämnda maken har hon tvillingarna Maximilian Muñiz och Emme Muñiz, 11, tillsammans med.

Nyligen förlovade sig stjärnan med sin nya stora kärlek, nämligen den före detta basebollspelare Alex Rodriguez, 43, efter att ha dejtat sedan mars 2017. Det var via Instagram som J-Lo offentliggjorde nyheten då hon la upp en bild på den gigantiska förlovningsringen som fästmannen friat med.

Men kort efter förlovningen anklagade sportprofilen Jose Canseco, 54, Alex Rodriguez för att ha varit otrogen mot Jennifer med hans ex-fru Jessica Canseco, 46. Det inte första gången som Alex blir anklagad för att ha varit otrogen mot Jennifer, rapporterar Radar Online.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tidigare har det kommit fram att Alex har skickat heta sms till fitness-modellen Lauren Hunter under den första tiden han dejtade Jennifer.

Annons

Varken Jennifer eller Alex har kommenterat otrohetsryktena och ser vi till vad paret lägger ut på respektive sociala medier verkar det som att det aldrig startats några rykten. Det verkar snarare som att J-Lo gå vidare med livet och gör bland annat reklam för en ny film på Instagram. På bilden syns världsstjärnan i en rosa bikini – och följarna häpnar.

Flera kända personer är imponerade

Jennifer Lopez som fyller 50 till sommaren hyllas nu för sin kropp. Både fansen och kända ansikten har kommenterat bilden.

”Ole!!”, skriver skådisen Penelope Cruz.

”Boom! Där har vi det”, skriver Lenny Kravitz.

Till bilden har J-Lo skrivit:

”Jag är en hustler baby… Jag vill bara att du ska veta. Ramona on fire… på inspelning och i karaktär”

Radar Online skriver att Jennifer just nu alltså är på inspelningen av hennes kommande film Hustlers. Filmen följer en grupp strippor som tidigare varit anställda på en strippklubb. De samlas för att kasta om rollerna och bli rika genom sina välbärgade Wall Street-klienter. Jennifer Lopez karaktär i filmen är ledaren i gruppen.

Annons

– Det finns ingen annan som skulle kunna förkroppsliga denna råa och dynamiska karaktär med sådan komplexitet, mänsklighet och intelligents. Det har alltid varit hon, säger regissören Lorene Scarfaria.

Men förutom att vara skådespelare så är J-Lo även producent.

Jennifers kollegor i filmen är bland annat Lili Reinhart, Julia Stiles och Oscars-vinnaren Mercedes Ruehl. Även rapparen Cardi B kommer vara med i filmen och gör därmed skådespelardebut.

Inspelningarna av filmen började den 22 mars i New York.

FOTO: Elder Ordonez/TT, Janet Mayer/TT, Instagram

Annons