LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jennifer Lawrence dumpar nya flamman Chris Martin

06 nov, 2014 
AvAnaïs González Cruz
Först överraskade de alla med att bli ihop. Sedan kom nästa chock – det är redan slut. Och det var Chris Martins fortsatta vänskap med exet Gwyneth som påstås vara en av orsakerna till uppbrottet.
Annons

Från ingenstans kom i somras nyheten att skådespelerskan Jennifer Lawrence, 24, börjat dejta Coldplay-sångaren Chris Martin, 37. Paret inledde en romans kort efter att Martin separerat från hustrun Gwyneth Paltrow, 42, efter tio års äktenskap.

– Det kunde ha varit värre, var Gwyneth syrliga kommentar om exets nya flamma.

'Serena' film premiere, 58th BFI London Film Festival, London, Britain - 13 Oct 2014
Snipp snapp slut. Foto: All Over Press

Nu – efter bara fyra månader – har de gjort slut.

Men precis som i Chris gamla förhållande finns få bildbevis på relationen i officiella sammanhang. JLaw rapporterades besöka flera av sångarens konserter, men paret lämnade alltid spelningarna åtskilda.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt en källa till People är det Jennifer som ska ha gjort slut, men exakt varför avslöjade inte källan. Det har dock skvallrats om att Chris svaga stöd då en rad nakenbilder läckte på stjärnan kan vara en av orsakerna. Och hans fortsatt starka vänskap med Gwyneth kan inte ha gjort saken lättare.

Chris Martin Leaves Downtown LA Venue After His Coldplay Performance
Chris Martin ska ha dumpats av JLaw. Foto: All Over Press

– Chris har uppenbarligen inte kommit över Gwyneth och hans största prioritet är hans barn. Det blev bara för mycket för henne. Hon vill inte hamna på andraplats, säger en källa enligt Now Magazine.

Annons