Jennifer Karlsson visar upp ingreppet efter Paradise hotel

Jennifer Karlsson visar upp nya skönhetsingreppet efter Paradise hotel 2019

Jennifer Karlsson från Paradise hotel har genomfört ännu ett skönhetsingrepp.
Nu visar hon upp förvandlingen för sina följare på Instagram.
– Har längtat så mycket efter det här, skriver hon på Instagram.

Videon kunde inte hittas

2018 stod Jennifer Karlsson, 30, i finalen av Paradise hotel. Då krossade hennes partner Robin ”Mos” Andersson, 27, kulan i kulceremonin.

– Det kändes tufft att bli sviken på det sättet, för att jag trodde ju att han skulle stå upp för mig där. Jag kände att jag har stått upp väldigt mycket för honom och jag hade behövt en kille som hade stått upp för mig där. Så det var tufft, sa Jennifer till Hänt i samband med finalen.

I år ville hon ha revansch och kom därför tillbaka till lyxhotellet i Mexiko. Hon blev snabbt en favorit hos tittarna som hyllade henne i sociala medier för hennes schyssta och ärliga spel. För några veckor sedan fick Jennifer tyvärr lämna hotellet och numera får tittarna nöja sig med att följa henne via sociala medier.

Paradise hotel-deltagarens tidigare ingrepp

På Instagram har Jennifer Karlsson vid det här laget över 80 000 följare. Jennifer är alltjämt väldigt öppen på sina sociala medier-kanaler och på sin blogg berättade hon förra året om sin bröstoperation hon genomgick 2010.

Jag började fundera på operation ganska tidigt men bestämde mig att vänta tills jag verkligen kände att jag växt färdigt och att det var något jag verkligen ville. När jag var 21 blev jag mer seriös och jag googlade runt på massa kliniker”, skriver hon i ett inlägg.

Tillslut hittade PH-profilen en klinik och genomförde operationen.

Jag googlade sönder före- och efterbilder. Har aldrig kollat på så mycket bröst i mitt liv. Jag ville att det skulle se naturligt ut på mig”, skriver hon och förklarar att hon också blev nöjd med resultatet och inte ångrar ingreppet alls.

Jennifer visar upp det nya ingreppet på Instagram

Jennifer Karlsson, som också har använt sig av botox och fillers i läpparna och i ansiktet, visar hon upp sitt senaste ingrepp.

I en story på Instagram avslöjar hon att hon ska göra läppigmentering. Vilket ger läpparna en ny färg med hjälp av en digital tatueringsteknik som görs med tunna nålar som går in i huden.

Idag ska jag göra läppigmentering! Har längtat så efter detta och är extremt taggad”, skriver hon intill bilden där hon ligger på patientbordet strax innan ingreppet ska ske.

Haha, just nu har jag bedövningsmedel på!”, förklarar hon eftersom att man på bilden ser att munnen är täkt med plastfolie.

Jennifer Karlsson strax innan läpppigmenteringen.

Ett litet tag senare visar Paradise hotel-profilen upp resultatet!

Jennifer Karlsson förklarar att färgen kommer lägga sig om ett par dagar.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN