Artikeln innehåller reklamlänkar

Jennifer Karlsson avslöjar förvandlingen – innan Paradise hotel

Jennifer Karlsson avslöjar förvandlingen – innan Paradise hotel

Jennifer Karlsson från Paradise hotel berättar öppet om sina skönhetsingrepp.
På Instagram visar hon nu upp hur hon såg ut innan förändringen.
– Här har jag inte fillers i läpparna, skriver hon.
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”
Slå på ljud

Jennifer Karlsson, 30, stod i finalen av Paradise hotel 2018. Då krossade Robin ”Mos” Andersson, 27, kulan i kulceremonin.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

– Det kändes självklart väldigt tufft att bli sviken på det sättet, för att jag trodde ju att han skulle stå upp för mig där. Jag kände att jag har stått upp väldigt mycket för honom och jag hade behövt en kille som hade stått upp för mig där. Så det var tufft, sa Jennifer till Hänt då.

Paradise hotel-deltagaren om bröstförstoringen

I år är Jennifer Karlsson tillbaka för revansch. Hon har snabbt blivit en favorit hos tittarna som hyllar henne på sociala medier. Jennifer svarar ofta ärligt på följarnas frågor och på sin blogg berättade hon förra året om sin bröstoperation hon genomgick 2010.

”Jag började funderar på operation ganska tidigt men bestämde mig att vänta tills jag verkligen kände att jag växt färdigt och att det var något jag verkligen ville. När jag var 21 blev jag mer seriös och jag googlade runt på massa kliniker och även kirurgerna”, skriver hon i ett inlägg.

Jennifer Karlsson hittade en klinik och genomförde operationen.

”Jag googlade sönder före och efter bilder. Har aldrig kollat på så mycket bröst i mitt liv. Jag ville att det skulle se naturligt ut på mig.” skriver hon.

Efteråt var hon nöjd med resultatet, vilket hon är än idag och hon ångrar ingenting berättar hon.

Jennifer Karlsson visar upp bilden på Instagram

På sin Instagram story avslöjar Paradise hotel-profilen att hon även gjort fillers i sina läppar. Hon har lagt upp en bild från 2015 där följarna kan se hur hon såg ut innan ingreppet.

”Här har jag inte fillers i läpparna. Vissa var nyfikna på hur jag såg ut innan fillers” skriver hon.

Jennifer Karlsson utan fillers I läpparna

Så här såg Jennifer Karlsson ut innan hon gjorde fillers i läpparna.

Jennifer Karlsson berättar att hon också gör botox men att det är för att hålla rynkorna borta. I ännu en Instagram story skriver hon att hon tyvärr inte har möjlighet att visa upp hur hon såg ut innan bröstförstoringen.

”Vet inte riktigt hur utbudet på bilder från den tiden ser ut hahaha hittar jag en digital så lovar jag att posta den med. Använde dock mycket vaddering på den tiden så osäker på om det går att se så stor skillnad.” avslutar Jennifer Karlsson.

Jennifer Karlsson i paradise hotel skrattar

Så här ser Jennifer ut idag med fillers i läpparna.

FOTO: Instagram, TT/Veronica Kindblad.

FRÅN FÖRSTASIDAN