LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jennifer Åkerman blir nya Hollywoodfrun

10 aug, 2017 
AvHanna Nilsson
Hänt hade rätt. Visst är det Jennifer Åkerman som blir det nya ansiktet i nya säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” i höst på TV3. Nu berättar hon om det svåra valet och om sina krav för att ställa upp i den svenska realityserien..!
Annons

Redan i våras kunde Hänt avslöja vem den nya ”Hollywoodfrun” skulle bli. Förutom att Isabel Adrian, 39, återvänder för nya säsongen så kommer svenskarna nu även att få ta del av Jennifer Åkerman, 28, i tv-rutan.

Mest är Jennifer känd för att vara lillasyster till den svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman, 39, som gjort stor succé i amerikanska filmer och serier. Nu är det istället Jennifers tur att visa upp sig. Till vardags lever hon den amerikanska drömmen och är tillsammans med kärleken Tom Payne, 34, – känd från ”The walking dead”. Nu kommer svenskarna att få en inblick i deras liv:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Första reaktionen var att jag är för ung och inte alls i samma typ av värld. Men de övertygade mig. Jag trodde att det bara skulle handla om att åka och shoppa, fixa naglarna och massa bråk, säger hon till Nöjesbladet.

Jennifer tillsammans med pojkvännen Tom Payne.

Jennifer kände att hon inte riktigt var som de andra realityprofilerna, men kände att hon ändå kommer kunna bidra till den omtyckta serien:

Annons

– Jag är nog den av fruarna som är mest annorlunda. Jag gör inte så ”fruiga” saker, har inga barn och kanske lever ett yngre liv än de andra.

Jennifer är fast besluten om att hon inte ställer upp bara för att synas, utan att hon har ett syfte:

– Jag vill inte bara vara med i tv och vara en fru, utan jag vill visa vem jag är och vad jag gör.

Systrarna Mikaela Åkerman, Malin Åkerman, Jennifer Åkerman och mamma Vera Åkerman tillsammans på Röda Mattan. Nu är det Jennifer som kommer att stå i centrum framöver.

Jennifer som har ett förflutet som artist och tänkt fortsätta på det spåret med bandet ”Bloke & Bird”, hade ett krav till produktionen – att få visa upp sin musik.

– Jag körde inte ”antingen eller”, men jag ville definitivt visa vem jag är, visa upp min musik, avslutar hon.

Well, då lägger vi till Jennifer Åkerman tillsammans med Gunilla Persson, Maria Montazami, Isabel Adrian och Natacha Peyre. Det blir med andra ord en intressant säsong..!

”Svenska Hollywoodfruar” har premiär på TV3 den 5 september.

Foto: IBL

Annons