Jennifer, 23: "Mamma och pappa betalade mina läppar"

Jennifer, 23: "Mamma och pappa betalade mina läppar"

"Ung och bortskämd"-deltagaren Jennifer Warzocha har inte direkt svårt för att sätta sprätt på sina föräldrars pengar. " Jag förtjänar det jag får", menar hon själv.

Jennifer Warzocha, 23, är en av deltagarna i årets “Ung och bortskämd” på TV3. Varje månad lägger hon runt 15 000-20 000 kronor på sitt utseende – men det är inte hennes egna pengar som går åt, utan mammas och pappas.

– Jag lägger mycket pengar på att försöka se bra ut. Naglar, fransar, löshår och så läpparna. Mamma och pappa betalade när jag gjorde dem. Och så blir det att jag köper ganska mycket skönhetsprodukter också, mitt hår behöver bra produkter liksom. Och sen spray tan och kläder på det, säger Jennifer.

LÄS MER: TV3 mörkar gruppsexet i Ung och bortskämd: “Det var orgier”

Jennifer har ännu inte flyttat hemifrån, utan trivs bra med att bo hemma hos sina föräldrar. Där tar nämligen hennes mamma hand om allt från mat till tvätt – och städar dessutom fortfarande sin dotters rum.

– Jag gör ingenting hemma, jag sover, kollar film och äter. Jag städar inte ens mitt rum, det gör mamma. Men egentligen så vill jag inte att hon ska göra det, för det försvinner alltid saker när hon städar. Och så viker hon ihop mina kläder fel och så. Det blir jättejobbigt för mig, säger Jennifer.

LÄS MER: William, 21, fick två BMW av sin mamma – värda 1,2 miljoner kronor

Säger dina föräldrar någonsin nej till dig?

– De brukar säga emot först. Men då fortsätter jag tjata och sedan brukar jag börja gråta, så då går de med på det till slut. Men jag är ju snäll, så jag förtjänar det jag får, säger hon och skrattar.

“Ung och bortskämd” sänds 21.00 på tisdagar på TV3.

https://www.instagram.com/p/BNhdoqtAnwY/?taken-by=jenniiferlii&hl=sv

Foto: IBL, TV3

Se hur det gick på Ung och bortskämd-gängets första utekväll:

 

FRÅN FÖRSTASIDAN