TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jennie Hammars hemliga bröllopslycka – efter skilsmässan från Filip

18 maj, 2020 
AvEmma Castman
Jennie Hammars hemliga bröllopslycka – 4 år efter skilsmässan från Filip
För snart ett år sedan förlovade sig Jennie Hammar och Zev Schmitz – och nu avslöjar paret att de har gift sig. Spana in de första bröllopsbilderna här!
Annons
Jennie Hammar har gift sig – första orden om kärlekslyckanBrand logo
Jennie Hammar har gift sig – första orden om kärlekslyckan

Våren 2018 meddelade medieprofilen Jennie Hammar att hon hittat kärleken på nytt.

– Det är kul. Jag vågar typ inte prata högt om det, men det känns som att nu dejtar man, man får väl se hur allting blir, sa Jennie Hammar då om den nya pojkvännen i podcasten Veckans bläcka, som hon driver tillsammans med Karin Bastin.

Mannen som fångat Jennies hjärta var amerikanen Zev Schmitz – och bara ett år efter att romansen avslöjats förlovade sig paret.

Och nu, ytterligare ett år senare står det klart att Jennie och Zev valt att ta ännu ett steg i sitt förhållande – den 17 maj meddelade paret nämligen att de gift sig.

Gratuleras av flera kända profiler

Det är på Instagram som Jennie valt att gå ut med nyheten om att paret har gift sig:

Det blev inget stort bröllop i år, men det blev ett litet. Romantiskt, fantastiskt, magiskt! Lyckan att få dela livet med dig Zev Schmitz”.

Till inlägget har Jennie även valt att publicera en bild från den stora dagen, och där ser man hur hon, iklädd bröllopsklänning och med en bukett i handen, kysser sin nyblivna make.

Annons

Inlägget har i skrivande stund gillats av tusentals användare, och kommentarsfältet är fyllt med hejarop och lyckönskning. Bland annat har Marie Serneholt kommenterat kärlekslyckan genom att skriva ”Åh!! Stort grattis!”. Även Amanda Schulman och Klara Doktorow har skickat varsin grattis-hälsning.

På sin Instagram story har hon delat med sig av fler bilder, bland annat där Malin och Sigge Eklund finns med bland de få gästerna.

Skilde sig från Filip Hammar 2016

Jennie Hammar var tidigare tillsammans med programledaren Filip Hammar. Paret valde att gå skilda vägar 2016, tillsammans har de två barn, Ilse och Tage.

Filip har även han hittat kärleken på nytt, i skådespelaren Agnes Lindström Bolmgren.

FOTO: TT

Annons