LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jennie Hammar förlovad – 3 år efter skilsmässan från Filip Hammar

20 jun, 2019 
Zev Schmitz och Jennie Hammar har förlovat sig
Jennie Hammar har gått vidare efter skilsmässan från Kanal 5-profilen Filip Hammar. I ett inlägg på Instagram avslöjar Jennie att hon nu är förlovad med pojkvännen Zev Schmitz.
Annons

Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

Tv-profilen Filip Hammar, 44, och Jennie Hammar var äkta makar i åtta år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar. Det forna paret har barnen Ilse och Tage tillsammans som bor varannan vecka med sina föräldrar.

Strax efter skilsmässan hittade Filip Hammar kärleken på nytt i skådespelerskan Agnes Lindström Bolmgren. Förra året visade Jennie upp sin nya amerikanske pojkvän Zev Schmitz. Att Zev trivs med livet som bonuspappa råder det ingen tvekan om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi var på barnkalas med barnen och min kille var med, han gillar inte stora sociala sammanhang han blir lite stressad av det men han är väldigt bra med barnen, tar ansvar är fantastisk och tycker det är roligt med dem, sa Jennie Hammar i sin podcasten Veckans bläcka för ett år sedan.

Jennie Hammar och Zev Schmitz har förlovat sig

Nu har Zev Schmitz och Jennie Hammar tagit nästa steg i relationen – de har nämligen förlovat sig. Det är i varsina inlägg på Instagram som paret avslöjar den glada nyheten.

Annons

”Vad annars har hänt det senaste? Well, det var ju det här då…”, skriver Jennie intill en bild på sig själv och Zev där den vackra förlovningsringen gnistrar tydligt.

”Fästmö”, skriver Zev kort till två bilder på honom och Jennie Hammar.

På Zevs Instagram-konto får följarna se att det nyförlovade paret firade den stora händelsen på det lyxiga hotellet Grand Hôtel i Stockholm. Om även själva frieriet ägde rum där är dock ännu oklart.

Agnes Lindström Bolmgren och Filip Hammars relation

Kärleken verkar även blomstra mellan Jennies ex-make Filip Hammar och hans flickvän Agnes Lindström Bolmgren. Förra året var Agnes med i podcasten Nemo möter en vän och pratade då om sina känslor för Kanal 5-profilen.

– Han är den roligaste man kan vara med. Det känns som att allt blir kul när man är med honom, sa Agnes vid tillfället.

Förra veckan fyllde Agnes 30 år och för att uppmärksamma detta la Filip Hammar upp en bild på sin flickvän på Instagram med bildtexten:

”Hon är alltid festens ljus. Jag älskar dig”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons