Jenelle Evans förlorar vårdnaden av barnen efter dödsskjutningen

Jenelle Evans förlorar vårdnaden för barnen

Nyligen kom nyheten att Teen mom-stjärnan Jenelle Evans hund dött – efter att maken skjutit ihjäl honom. Händelsen har nu lett till att Jenelle förlorat vårdnaden av sina barn.

Jenelle Evans, 27, slog igenom för flera år sedan efter att ha varit en av profilerna i MTV:s succéserier om unga mammor; 16 and pregnant och Teen mom 2. Den unga mamman gifte sig med maken David Eason 2017, samma år förlovade sig paret och bara några veckor innan förlovningen fick paret sitt första gemensamma barn, en dotter vid namn Ensley Jolie.

Jenelle har även två söner från tidigare förhållanden – Jace, 9, med hennes ex Andrew och Kaiser, 4, med ex-fästmannen Nathan Griffith.

Dödsskjutningen av parets hund

För ett tag sedan kom nyheten att familjen drabbats av stor sorg efter att Jenelles hund Nugget dött. Dödsorsaken var att maken David skjutit ihjäl familjens hund som straff, efter att hunden varit våldsam mot parets tvååriga dotter. TMZ rapporterade dock om videoklippet som spridits från händelsen, där det framkom att det var långt ifrån en våldsam attack.

Jenelle har själv bekräftat att David dödade hunden och har medgett att hon går igenom en tuff tid just nu.

Makens mord på hunden ledde till att MTV valde att klippa banden helt med familjen Evans-Eason, och Jenelle kommer alltså inte längre att vara ett ansikte som tittarna får följa i Teen mom.

– Sedan den 6 april har vi slutat filma med Jenelle Evans och har inga planer på att dela hennes berättelse i den kommande säsongen, sa en representant från MTV till TMZ.

Jenelle Evans har förlorat vårdaden av sina barn

Nu har den tragiska händelsen även lett till att Jenelle Evans förlorat vårdnaden av sina barn. Barbara Evans, Jenelles mamma, har sagt till E! News att hon för tillfället har vårdnaden av barnen Jace och Ensley. Kaiser är omhändertagen av en okänd vårdnadshavare efter att syokonsulenten på sonens skola blev upplyst om dödsskjutningen.

– Jenelle Evans är förkrossad att domaren inte gav tillbaka hennes barn. De är fortfarande kvar hos sina respektive vårdnadshavare, säger en källa till sajten.

Barbara fortsätter berätta att hon hoppas att Jenelle snart får tillbaka sina barn, men att det måste ske en förändring först.

Om en vecka ska paret upp i rätten på nytt och hoppas då på ett bättre besked.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!