TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jeanettes första ord om graviditeten: "Har varit rädd"

10 sep, 2017 
AvJohanna Bladh
SE OCKSÅ: Lailas Bagges modiga kommentar: “Äggstockarna kanske är klara”
Annons

Det var igår som Hänt.se kunde avslöja att tyngdlyftaren Frank Anderssons ex Jeanette Andersson Bouvin väntar barn med sin nya kärlek.

Nyheten att Frank och Jeanette går skilda vägar kom för bara sex månader sedan och efter det har relationen mellan exmakarna varit turbulent. Frank förlovade sig med den 26 år yngre Gabrielle Söderberg bara fem månader efter uppbrottet medan han juridiskt sätt fortfarande var gift med Jeanette. Eftersom de har barn tillsammans krävs ett halvårs betänketid innan skilsmässan går igenom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu berättar Jeanette för första gången om lyckan över att ha hittat kärleken i sin Jimmy, och att vänta barn mitt i en rörig separation.

– Vi är såå lyckliga och jag är så glad över att äntligen få dela den här resan tillsammans med en engagerad och kärleksfull pappa, säger hon till Hänt.se.

Bilden som avslöjade Jeanettes graviditet

Annons

Barnet i hennes mage är idag 15 veckor gammalt men det var inte planerat.

– Att vi skulle ha ett gemensamt barn kändes självklart från början men med tanke på kaoset mellan mig och Frank så är kanske inte tiden optimal och det var inte planerat, berättar Jeanette.

Det var på instagram som paret la ut bilderna som avslöjar hennes bebiskula. Jeanette var först nervös över att avslöja den oplanerade överraskningen.

– Jag har varit lite rädd för hur detta ska mottas men har bara fått bra respons. Jag förstår att folk tycker att det har gått fort men jag och Jimmy har ju känt varandra i 11 år och det var såklart avgörande.

Den lilla kärleksbebisen är beräknad till mars 2018 och kommer bli Jeanettes huvudfokus framöver.

– Just nu vill jag bara lämna allt trist bakom mig och fokusera på mina barn, min man och vårt lilla knyte, säger hon till Hänt.se.

Hör Lailas modiga kommentar: "Äggstockarna kanske är klara"Brand logo
Hör Lailas modiga kommentar: "Äggstockarna kanske är klara"
Annons