TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jeanette rasar mot ryktet: Frank och jag ska inte skiljas

20 dec, 2016 
Jonatan Berggren
Det har under en tid florerat rykten om att Frank Andersson och frun Jeanette är på väg att skiljas. Nu väljer Jeanette att tala ut på sin egen blogg.
Annons

Höggravid med parets äldsta son Winston, 4, skred Jeanette Bouvin, 32, till altaret i engelska skolan på Östermalm 2011 där hennes blivande make Frank Andersson, 60, väntade. 

– När Frank och jag först träffades så skrevs det spaltmetrar om vår åldersskillnad på 28 år för inte kunde det vara äkta kärlek spekulerades det. Folk bettade om när det skulle ta slut. 

Men idag, snart fem år senare är paret fortfarande gifta. Men skonade från elaka tungor är de fortfarande inte.

– För ett par veckor sen fick jag frågan om jag och Frank skulle skilja oss. Nej var det självklara svaret, skriver Jeanette i sin blogg

Trots detta har Jeanette på senaste tiden postat kryptiska uppdateringar på sina sociala medier. För den som varit uppmärksam verkar saker och ting inte frid och fröjd hemma hos familjen Andersson-Bouvin. Och när Jeanette nyligen postade en bild på ett lägenhetskontrakt med henne som ensam ägare gick ryktena om skilsmässa på högvarv. 

Annons

– Tydligen så har det inkommit tips om att jag dejtar en man som heter Jimmy. Jag känner denna Jimmy mycket väl. Han har funnits i mitt liv i tio års tid. Våra barn gick på dagis ihop och han känner även hela min familj. Jimmy är en fantastisk människa. En sån som jag önskar alla hade i sitt liv och han betyder väldigt mycket för mig och mina barn. 

Dock menar Jeanette att det för den saken inte behöver betyda att hon hittat en ny man i livet.

– Frank är ingen lätt man att leva med, men det är å andra sidan kanske inte jag heller.

När Hänt når Jeanette befinner hon sig på långsemester i Thailand tillsammans med Frank och parets två söner Winston, 4 och Mileon, 3.  

– Det här är ingenting som varken jag eller Frank vill kommentera vidare, meddelar Jeanette. 

Franks framgångar som brottare med bland annat tre VM-guld har varit tätt sammanflätade med skandaler – inte minst gällande hans privatliv där han skapat stora rubriker för bland annat kokainbrott. Något som också skrivits om flitigt är Franks tidigare relationer. När han träffade Jeanette hade han sedan tidigare tre barn med tre olika kvinnor. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons