Jeane och David fann kärleken i Paradise Hotel

Jeane och David fann varandra efter att Paradise Hotel var färdiginspelat.
–Man vill inte se sin pojkvän hångla med andra, säger Jeane i Studio Paradise.

Det har uppstått en romans mellan två deltagare från Paradise Hotel 2020. Det är Jeane Tabuena, 24, och David Lönnberga, 23, som hittat varandra – efter att kamerorna slocknande. Det är i Studio Paradise som deltagarna förklarar att de började dejta så fort de kom hem till Sverige.

– När vi skulle resa hem från Mexiko blev hon inbokad på fel flyg. I stället för att landa i Göteborg så hamnade hon i Stockholm. Så då frågade jag om hon skulle hänga med hem till mig. Så då bodde hon hos mig en vecka och jag bara sjukanmälde mig från jobbet, säger David Lönnberga i programmet.

David bodde till en början i Söderfors och Jeane i Göteborg, vilket gjort att de reste mycket fram och tillbaka för att träffa varandra. Idag är de däremot sambos och har valt att bosätta sig i Göteborg. De har varit tillsammans i cirka en månads tid när Studio Paradise spelas in. I programmet får de frågan hur de känns att se varandra vara intima med andra deltagare i programmet som sänds nu.

– Det kommer bli känsligt att se saker. Man vill inte se sin pojkvän hångla med andra, säger Jeane.

Ska se det tillsammans

Hon berättar vidare att hon inte vill bli påverkad av de hon kommer få se honom göra i hotellet.

– Jag kommer inte låta sådana grejer förstöra mina känslor för David.

Paret har bestämt sig för att se alla avsnitt tillsammans och att de inte får bli sura över vad de ser varandra göra inne på hotellet.

– Vi har snackat om det, visst har man sett något som sticker till i ögonen, men man kan inte bli lack för det nu, säger David.

Kärlekshyllning på Instagram

På Instagram postar Jeane en bild på paret där de kysser varandra med texten:

”Man är inte här för att hitta kärlek, i alla fall inte jag, sa jag. Det fick jag allt äta upp va”, skriver hon skämtsamt.

Paret har också hunnit göra en kärlekstatuering tillsammans – trots att de bara varit tillsammans en månad.

FOTO: VIAFREE/VIAPLAY

Senaste nytt