LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Takács om karriären, pojkvännen och Let's dance

25 mar, 2020 
Jasmine Takács om karriären, pojkvännen och Let's dance
Dansaren Jasmine Takács är aktuell i Let's dance 2020 där hon dansar tillsammans med komikern Anders Jansson.
Men vem är Jasmine när hon inte dansar? Vad är hennes koppling till James Bond och vem är hennes pojkvän?
Hänt svarar.
Annons
De medverkar I Let's dance 2020Brand logo
De medverkar I Let's dance 2020

Den femtonde säsongen av Let’s dance har dragit igång och en av de kända ansiktena som under våren kommer att tävla om segern är komikern och skådepelaren Anders Jansson, 52.

Vid sin sida har han dansaren, koreografen och fitnessmodellen Jasmine Takács som har en minst sagt lång meritlista. År 2017 klev hon in som dansare i Let’s dance för första gången, men det var inte hennes första gång i offentliga rummet.

Vem är egentligen Jasmine Takács när hon inte dansar i tv och vad har hon gjort för spännande tidigare? Hänt svarar.

Jasmines koppling till Justin Bieber och James Bond

Som sagt är inte Jasmines meritlista direkt kort. Hon har hunnit med mycket innan hon klev in som danslärare i TV4:s Let’s dance.

Hon har bland annat dansat bakom många riktigt kända artister när de uppträtt. Listan är lång, men några av namnen är Backstreet Boys, Justin Bieber, Katy Perry, Pink, Jason Derulo, Kesha, Rihanna, Taylor Swift och många fler.

Annons

Men något som hon själv anser är ett av de absolut coolaste jobben hon gjort är att vara modell för James Bond-filmen Spectre.

“Ett av de coolaste jobben jag gjort hittills i min karriär”, skriver dansaren på Instagram.

Hur gammal är Jasmine Takács och vem är hennes pojkvän?

Jasmine föddes i juli år 1987 och är idag alltså 32 år gammal. Tidigare har Jasmine öppnat sig om uppbrottet från sitt ex och har efter det levt som singel ett tag. Men, man ska aldrig ge upp. Nu har Jasmine äntligen hittat kärleken igen!

– Vi träffades i somras när jag var där på en födelsedagsfest i Los Angeles med Aaron Brown, han som jag gör min dansshow med, berättar Jasmine Takács för Hänt. På frågan om vad nya killen heter blommar Jasmine ut:

Annons

– Sourav. Och han ser ut som Aladdin! I hela mitt liv har jag önskat mig att bli ihop med någon som ser ut som Aladdin. Nu har jag min Aladdin, min drömkille. Han är den snyggaste killen jag haft, någonsin, och även den smartaste. Dessutom är han väldigt romantisk och uppvaktande. Det känns nästan för bra för att vara sant. Han är jättesnygg och han uppvaktar mig som en prinsessa!

Allt om Jasmine TakácsBrand logo
Allt om Jasmine Takács

Vad heter Jasmine Takács på Instagram?

Då Jasmine länge har varit i offentligheten på ett eller annat sätt så har hennes sociala kanaler växt med tiden. Nu är det över hela 16 000 personer som följer Jasmines vardag på Instagram.

Hon heter där jasminetakacs och delar med sig av mycket godsaker från vardagslivet.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons