LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Takács kärleksbesked – återföreningen med Aron Anderson

15 jun, 2023 
Jasmine Takacs
Jasmine Takács och Aron Anderson ska ses på middag.
Nu berättar proffsdansaren om återföreningen med den nära vännen samt om känslorna kring att ha börja dejta igen efter uppbrottet.
– Vi får se om det blir något men jag vill att det ska bli något, säger Jasmine till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's danceBrand logo
Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's dance

Jasmine Takács, 34, är en av proffsdansarna som gör succé i TV4:s Let's dance år efter år. Under vårens säsong såg vi henne tävla med Kodjo Akolor, 42.

Förra året var det Aron Anderson, 35, som Jasmine lärde dansa och paret kom att bli storfavoriter under säsongen. Aron och Jasmine fann varandra rejält under träningarna och har än idag kontakt.

Jasmine Takács och Aron Andersons återförening: ”Middag imorgon”

I en ny intervju med Hänt berättar Jasmine att hon och Aron ska ses på middag nu i dagarna.

– Han är ju en kompis jag kommer ha för alltid. Vi ska ses på middag imorgon. Vi har ändå setts ett par gånger sedan jag kom tillbaka till Sverige. Vi försöker upprätthålla våra pizzakvällar. Nu har vi inte haft en pizzakväll på väldigt länge men det är en person som alltid kommer finnas i mitt liv, säger Jasmine.

Annons

Det visar sig finnas en viss anledning till att Jasmine och Aron just äter pizza ihop.

– Det var söndagarna när man repade inför nästa veckans nummer. Så var man helt slut mentalt, fysiskt slut och mentalt slut och då kände man nu åker vi och tar en pizza efter repet. Sen blev det en tradition med pizzasöndagar.

Blir det mer dans för er två framöver?

– Jag skulle jättegärna vilja det.

Jasmine Takács nya kärleksbesked – dejtar efter uppbrottet: ”Väldigt trevlig”

Förra sommaren blev Jasmine singel och nu kommer hon med ett nytt besked gällande sitt kärleksliv. Efter att smält uppbrottet visar sig dansaren nu funnit gett sig ut i dejtingvärlden igen.

– Det har inte hänt så mycket, man har varit rätt upptagen med sina projekt. Bara snöat in sig i sina projekt, det är en härlig flykt från sina känslor om man säger så. Men sen känner man sig en dag redo att börja dejta så det har jag börjat göra nu och det känns väldigt trevligt, säger Jasmine.

Dejtar du flera eller någon speciell?

– Det är en som jag dejtar som känns väldigt trevlig. Mer än så kan jag inte riktigt säga men vi får se vart det leder. Vi får se om det blir något men jag vill att det ska bli något, det känns väldigt trevligt.

FOTO: TT

Annons