Jasmine Takács kryptiska besked om Let's dance 2020

17 apr, 2020 
Jasmine Takács kryptiska besked om Let's dance – efter att Anders stoppats
Äntligen är Let's dance tillbaka – efter tre veckors uppehåll!
I fredagens program av danstävlingen kommer inte Anders Jansson att tävla på grund av sjukdom.
Danspartnern Jasmine Takács kommer vara på plats ändå, men med en obehagskänsla i kroppen.
Annons
De medverkar I Let's dance 2020
De medverkar I Let's dance 2020

Årets säsong av Let’s dance, som även är femtonårsjubileum, blev nog inte riktigt som någon tänkt sig. Det första programmet blev en succé, men sändes helt utan publik. Efter detta ställdes programmet och tävlingen in tre fredagar i rad. Orsaken? Den rådande situationen med coronaviruset och dess spridning.

Men i veckan kom det glädjande beskedet att tävlingen äntligen är tillbaka! Dock var det inte endast härliga nyheter, nämligen saknas en tävlande.

Anders Jansson saknas i Let’s dance

Från starten är det totalt tre deltagare som kommer att saknas i fredagens program. Två av dem, Mikael ”Soldokton” Sandström, 62, och Siw Malmkvist, 83, är inte oväntad frånvaro eftersom de hoppat av tävlingen av olika anledningar.

Men komikern Anders Jansson, 52, är fortfarande med och tävlar, men kommer alltså inte synas till i fredags program. Han har varit sjuk en längre period och har därför heller inte haft möjligheten till att träna. Men detta är inte anledningen till att han inte medverkar, utan för att han helt enkelt inte frisknat till helt och hållet ännu.

Anders Jansson och dansare Jasmine Takács som deltar i Let's Dance 2020 på TV4.
Anders med danspartnern Jasmine Takács. FOTO: TTFredrik Sandberg/TT

Anders tävlar i Let’s dance tillsammans med dansaren, koreografen och fitness-modellen Jasmine Takács som är väldigt ledsen över att Anders inte kommer att kunna medverka.

Annons

”Tyvärr dansar Anders Jansson inte i kvällens program i väntan på att han återhämtar sig under helgen”, skriver Jasmine på Instagram Story och fortsätter:

”Skicka er kärlek till Anders!”.

Jasmine önskar kärlek till Anders Jansson
FOTO: Instagram

”Kan bli en riktig skräll”

Jasmine kommer alltså inte vara med och tävla i fredagens Let’s dance. Men när Hänt når henne visar det sig att hon mår bra, och trots Anders frånvaro kommer att infinna sig på plats.

– Jag är på plats och gör grupp-öppningsnummer, säger Jasmine Takács till Hänt och fortsätter:

– Såklart jättetråkigt att vi inte dansar ikväll. Men jag är ju med i början och kommer stå i greenroom och heja på alla.

Men angående fredagens program känner Jasmine en större oro.

– Tror kvällens program kan bli en riktig skräll. Att någon som inte förväntas åka ut kommer åka ut, säger Jasmine till Hänt och fortsätter:

Annons

– Har bara en känsla att det kommer bli oväntat ikväll.

Dansaren avslutar med att den värsta känslan är just oron över att någon kommer behöva lämna programmet ikväll.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons