LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Gustafssons nya relationsbesked: ”Känns rätt”

11 dec, 2019 
AvAgnethe Alm
Jasmine ”Jasse” Gustafssons nya relationsbesked.
Efter frågor från sina följare väljer Jasmine Gustafsson att lätt på locket och berätta om sitt kärleksliv.
På Instagram ger hon besked om att hon dejtar – men förklarar att hon inte är redo att berätta allt riktigt än.
”Fattar att ni är nyfikna”, skriver hon.
Annons
Theos kärleksbesked efter PHBrand logo
Theos kärleksbesked efter PH

Jasmine Gustafsson, 26, blev Jasse med hela svenska folket när hon gjorde entré i TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel för fem år sedan. Året därpå medverkade Adrian Montin, 27 – och efter inspelningarna fann de båda realityprofilerna kärleken i varandra.

Relationen började som ett långdistansförhållande, men efter ett tag flyttade Jasmine från Stockholm till Adrian i Göteborg. Där levde de tillsammans med sin hund, men efter tre år gick paret skilda vägar.

Strax efter uppbrottet syntes de tillsammans igen, men då som singlar i realityserien Ex on the beach. Mötet i programmet blev hätskt, men trots det lyckades det forna paret sluta upp som vänner. I podcasten Vad har hänt? berättade Jasmine om sin nuvarande relation med Adrian i somras.

– Vi är vänner idag och vi har hunden tillsammans men jag börjar väl känna mer och mer ju mer tiden går att man mindre och mindre vill ha en relation till ett ex. Även fast jag tycker det är jättefint att vi kan vara vänner, så vissa dagar så är det bara ”Varför har jag ens kontakt med dig? Just det, på grund av hunden”, sa hon i podden.

Annons

Vill dejta i lugn och ro

När Hänt träffade Jasmine Gustafsson i oktober berättade hon att hon gärna hade velat träffat någon ny, men att hon är noga med vem hon träffar.

– Jag dejtar ju såklart, men jag är väldigt singel. Jag testar mig fram, sa hon då.

Vid tillfället berättade hon att hon vill ta dejtandet i lugn och ro, för att inte hamna i något dåligt igen.

– Jag är fortfarande en sucker for love, jag älskar kärlek. Men jag lärde mig mycket från min förra relation så jag kommer inte stressa fram något, förklarade hon.

Nya kärleksbeskedet

Men än är det många som är nyfikna på Jasmine Gustafssons kärleksliv. Det märks bland annat i en frågestund som hon hade på sin Instagram nyligen. I frågestunden förklarade Jasmine att hon fått massvis av frågor om sitt kärleksliv, och valde att svara på en av dem.

”Dejtar du någon?”, lyder frågan.

Och Jasmin svarar ärligt:

”Har fått typ 58 likadana frågor om detta. Fattar att ni är nyfikna meeeen jag kommer inte gå ut med något förrän det känns 100%. Men jag kan i alla fall svara att ja, jag dejtar någon, och ni kommer såklart alltid få reda på allt först MEN när det känns rätt för mig”, skriver hon.

FOTO: TT/Karina Ljungdahl, TT/Eero Hannukainen

Annons