LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Gustafssons avslöjande om relationen med Daniel Norlin

13 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Jasmine jasse gustafsson berättar sanningen om relationen med Daniel norlin
Fansen har undrat vad Youtube-profilerna Jasmine Gustafsson och Daniel Norlin har för relation efter att han synts ihop en hel del. När Jasmine gästar podcasten Vad har Hänt? ger hon lyssnarna ett svar. ”Vi myser lite”, förklarar hon.
Annons
Sanningen om Rebecca Stellas utbrott i finalen av Paradise hotel: ”Respektlöst”Brand logo
Sanningen om Rebecca Stellas utbrott i finalen av Paradise hotel: ”Respektlöst”

Youtubern Jasmine ”Jasse” Gustafsson, 25, slog igenom med dunder och brak i dokasåpavärlden när hon medverkade i Paradise hotel 2014. Året därpå gjorde Adrian Montin, 27, succé i samma program och skapade en hel del rubriker med sitt spelande. Efter deras medverkan i programmet på varsitt håll uppstod kärlek mellan profilerna och de blev snabbt paret på allas läppar.

Tillsammans ledde de eftersnacksprogrammet Studio Paradise under en tid och de hade också en gemensam Youtube-kanal. Paret flyttade ihop i Göteborg efter att Jasse tog sitt pick och pack och flyttade ifrån Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men efter tre år tillsammans led kärlekshistorien mot sitt slut förra året. Kort därefter syntes de tillsammans igen, men som singlar i realityserien Ex on the beach Allstars.

När hon gästar podcasten Vad har Hänt? förklarar hon nu att hon är singel. Däremot finns det flera som misstänkt att hon har en relation på gång.

Annons

– Det har väl varit lite rykten med den här Youtubern Daniel Norlin, vi myser lite, förklarar Jasse i podden.

”Vi myser lite ibland”

Hon har tidigare gått ut och förklarat för sina följare att det inte är någonting på gång mellan henne och Daniel Norlin. Dock erkänner hon nu att de har en mer intim relation än bara vänskaplig.

– Vi är bara vänner men vi tycker ju om varandra. Varken han eller jag är så här, ja låt oss bli tillsammans på riktigt. Men vi myser lite ibland, vuxenmyser, säger hon och fortsätter:

– Vi har väl kanske gett de signalerna att det är någonting för att vi är så när vi umgås, men alla som känner oss vet ju att vi inte är seriösa. Men vi låg liksom och hånglade en timme i en video, så jag vet inte vad jag förväntade mig. Det är klart att folk kommer tro att det är någonting, men vi är verkligen bara vänner. Daniel är en jättefin kille. Han är en sådan kille jag önskar att jag hade träffat om typ ett år kanske eller två år.

Hör hela intervjun med Jasse i vår podcast i avsnittet ”Jasse fortsätter reagera”. Du hittar avsnittet här.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Av Sarah Mansouri och Saga Pettersson

Annons