LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Gustafsson till sjukhus efter plötsliga smärtorna

02 jan, 2020 
AvAgnethe Alm
Jasmine Gustafsson till sjukhus.
Influencern och forna realityprofilen Jasmine Gustafsson berättar nu att hon drabbats av kraftiga smärtor i magen.
Därför har hon tvingats uppsöka sjukhus.
”Hade kunnat göra vad som helst för att få bort den här smärtan”, skriver hon på Instagram.
Annons
Erikas ord om framtiden med RobinBrand logo
Erikas ord om framtiden med Robin

Jasmine ”Jasse” Gustafsson, 26, slog igenom i dokusåpan Paradise hotel 2014 och har efter det även medverkat i Ex on the beach två gånger – 2016 och 2018. I den senare av säsongerna mötte hon ex-pojkvännen Adrian Montin, 27, som hon hade brutit upp med bara veckor innan inspelningen. Mötet blev stormigt, men därefter lyckades det forna paret bli vänner. Det är något som både Jasmine och Adrian har bekräftat efter inspelningarna.

Den senaste tiden har deras relation dock inte varit lika lätt. Det berättade Jasmine Gustafsson i en Youtube-video i slutet av november när hon fått frågor om varför hon inte längre har deras gemensamma hund hos sig längre.

– Relationen mellan mig och Adrian är inte på topp längre. Många utav er vet att jag och Adrian ändå har haft en ganska fin relation efter att det tog slut, vi har ändå kunnat vara vänner. Vi har kunnat dela på hunden utan svårigheter eller tjafs eller någonting sånt. Det har såklart uppstått bråk ibland givetvis, det gör det ju, vi är ju ex. Det har varit väldigt mycket känslor inblandade mellan mig och Adrian, sa Jasmine Gustafsson i videon och fortsatte:

Annons

– Vi har haft ett väldigt stormigt före detta förflutna och saker och ting har inte varit jättebra mellan oss vänskapsmässigt den senaste perioden på grund av flera anledningar som jag absolut inte är sugen på att dra upp här. Men jag känner att det var dags att klippa den relationen totalt, för jag känner inte längre att jag vill att Adrian ska vara en del av mitt liv.

Jasmines ord från sjukhuset

Efter sin egen medverkan i Ex on the beach har Jasmine Gustafsson reagerat på nya säsonger av programmet. Bland annat i den egna Dplay-serien Jasse reagerar, men också på sin egen Youtube-kanal.

Numera följs Jasmine av 126 000 personer på sin Youtube-kanal, som hon lagt ner mycket tid på det senaste året. På kanalen uppdaterar hon med nya videor flera gånger i veckan. Men under torsdagen meddelade hon att en av de videor hon tänkt lägga ut kommer bli senarelagd. Detta på grund av att hon inte mår bra och känner av smärtor i magen.

Annons

”Min ’recap video för året’ som skulle upp igår kväll kommer imorgon istället! Kunde ej göra ett skit igår vilket många av er säkert inte heller kunde. Inte nog med baksmälla så har jag haft kramper i min jävla blindtarm i ett dygn så kanske kommer behöva kolla upp det…”, skrev hon i en Instagram story under eftermiddagen.

Och ett par timmar senare uppdaterade hon sin Instagram story återigen. Denna gången med en video från akutmottagningen på Karolinska sjukhuset i Stockholm.

”Hade kunnat göra vad som helst för att få bort den här smärtan. Absolut värsta är att man inte får ta smärtstillande”, skrev hon då.

Efter sjukhusbesöket verkar hon nu vara hemma igen och uppdaterar sina följare om läget och tackar för stödet hon fått under dagen.

”Tack för era fina dm:s jag. Jag mår bra men har fått en ganska allvarlig infektion i magen så ska vila nu. Har ganska ont fortfarande”, skriver Jasmine Gustafsson i en ny story.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons