LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Gustafssons ord om relationen med Ludwig Kronstrand

08 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Jasmine Gustafssons om relationen med Lydwig Kronstrand
Realitystjärnan Jasmine ”Jasse” Gustafsson syntes nyligen ute tillsammans med Zara Larssons ex-pojkvän Ludwig Kronstrand som många känner igen som en av medlemmarna i bandet Hov1. Nu berättar Jasse om relationen.
Annons
Sanningen om Rebecca Stellas utbrott i finalen av Paradise hotel: ”Respektlöst”Brand logo
Sanningen om Rebecca Stellas utbrott i finalen av Paradise hotel: ”Respektlöst”

Det har gått ungefär fem år sedan Jasmine Gustafsson, 25, syntes för första gången i tv-rutan. Det var när hon gick in på hotellet i Mexiko i realityserien Paradise hotel på TV3 som Jasmine Gustafsson blev Jasse med svenska folket.

Året efter att Jasse medverkat i programmet gjorde Adrian Montin, 27, succé i samma serie. Efter inspelningarna hittade Adrian och Jasse kärleken i varandra och blev snabbt paret på allas läppar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret startade en gemensam Youtube-kanal och var också programledare för eftersnacks-programmet Studio paradise tillsammans.

Relationen började som ett långdistansförhållande men efter ett tag flyttade Jasse från Stockholm till Adrian i Göteborg. Där levde de tillsammans med sin hund – men efter tre år gick paret skilda vägar.

Strax efter uppbrottet syntes de tillsammans igen, men som singlar i Dplays realityserie Ex on the beach.

När Jasse gästade podcasten Vad har Hänt? i juni bekräftade hon att hon fortfarande var singel och att vänskapsrelationen med Adrian Montin går upp och ner.

Annons

– Vi är vänner idag och vi har hunden tillsammans men jag börjar väl känna mer och mer ju mer tiden går att man mindre och mindre vill ha en relation till ett ex. Även fast jag tycker det är jättefint att vi kan vara vänner, så vissa dagar så är det bara ”Varför har jag ens kontakt med dig? Just det, på grund av hunden”, sa Jasse i juni.

Romansryktet med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand

Under sommaren har tittarna kunnat följa Jasmine Gustafsson i det nya programmet Ex and the city på Dplay, där hon och några andra gamla deltagare från Ex on the beach medverkar – bland annat exet Adrian Montin.

Som den partydrottning hon är styrde Jasse upp en dagsfest för de andra Ex and the city-deltagarna i ett avsnitt. Partyt börjar dock stelt när den första gästen som anländer är just Adrian Montin – trots att Jasse gett honom fel adress till festen.

Den 25-åriga partydrottningen har under sommaren fortsatt att synas ute på olika vimmel och nyligen såg en följare henne på musikpriset Rockbjörnens efterfest – tillsammans med ingen mindre än Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, 22, som var tillsammans med världsstjärnan Zara Larsson, 21, under fyra år.

Under en frågestund på Instagram story får Jasse frågan om hennes och Ludwig Kronstrands relation – men realityprofilen nekar till att det är kärlek i luften.

”Hahah! Meeeeen absolut ingen relation alls på det sättet”, skriver Jasmine ”Jasse”Gustafsson som svar.

FOTO: Ola Axman/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons