LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Gustafsson avslöjar: Så är relationen med Adrian idag

15 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Förra året tog det slut mellan realityprofilerna Jasmine ”Jasse” Gustafsson och Adrian Montin efter tre år tillsammans. I podcasten Vad har Hänt? berättar Jasse sanningen om hur relationen är med exet idag.
Annons
Sanningen om Rebecca Stellas utbrott i finalen av Paradise hotel: ”Respektlöst”Brand logo
Sanningen om Rebecca Stellas utbrott i finalen av Paradise hotel: ”Respektlöst”

För fem år sedan medverkade Jasmine ”Jasse” Gustafsson, 25, i TV3:s Paradise hotel. Året därpå gjorde Adrian Montin, 27, succé i samma program.

Efter deras medverkan i programmet på varsitt håll uppstod kärlek mellan profilerna och de blev snabbt paret på allas läppar. Duon startade en gemensamt Youtube-kanal och ledde också eftersnacksprogrammet Studio paradise tillsammans.

Det började som ett långdistansförhållande men efter ett tag flyttade Jasse från Stockholm till Adrian i Göteborg. Där levde de tillsammans med sin hund, men efter tre år gick paret skilda vägar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Strax efter uppbrottet syntes de tillsammans igen, men som singlar i Dplays realityserie Ex on the beach.

I podcasten Vad har Hänt? berättar Jasmine Gustafsson hur relationen är med Adrian Montin idag.

– Vi är vänner idag och vi har hunden tillsammans men jag börjar väl känna mer och mer ju mer tiden går att man mindre och mindre vill ha en relation till ett ex. Även fast jag tycker det är jättefint att vi kan vara vänner, så vissa dagar så är det bara ”Varför har jag ens kontakt med dig? Just det, på grund av hunden”.

Annons

Varför känner du så?

– Men det är ju för att Adrian är Adrian och jag känner Adrian så väl och ibland tycker jag att han visar vissa sidor som jag fortfarande inte ens vill… alltså det är så här ”Nej, det här behöver du inte ens säga till mig för att vi är vänner, kom ihåg det” och då blir han påmind och ber om ursäkt, säger Jasmine Gustafsson i podcasten.

Jasmine Gustafssons ärliga ord om Adrian Montin

Jasse medger att hon ändå har en sund relation med sina ex men att relationen med Adrian alltid kommer vara speciell.

– Den med Adrian kommer alltid att vara speciell för att han är en jävligt speciell människa, säger Jasse.

Jasmine Gustafsson bor i Stockholm igen, men nyligen var hon i Göteborg med anledning av festivalen Summerburst. Där och då fick hon en känsla av att exet undvek henne.

– Jag tror han undvek mig, säger Jasse och skrattar.

Hon förklarar:

– Adrian jobbar på en stor nattklubb, Port Du Soleil i Göteborg och det kändes som att han visste att jag skulle vara därför han tog ledigt hela helgen och han jobbar varje helg. Jag vet att han gillar att jobba varje helg, speciellt när det är Summerburst för då får han säkert extra bra pengar. Men han var hemma hela helgen.

Annons

Inte ens när det var dags att lämna över den gemensamma hunden träffades det forna paret. Istället hade Adrian lämnat hunden till en kompis så att Jasmine Gustafsson kunde hämta den där.

– Jag fick ändå en liten magkänsla då om han undvek mig. Han kanske tyckte det var lite jobbigt att jag var i Göteborg, jag vet inte. Det här är bara mina egna spekulationer, säger Jasmine Gustafsson och lägger till att hon inte konfronterat honom om händelserna.

Hör hela intervjun med Jasse i vår podcast i avsnittet ”Jasse fortsätter reagera”. Du hittar avsnittet här.

FOTO: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

Annons