LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Armstrongs kärleksavslöjande i Big brother

07 apr, 2020 
Tittarna röstade kvar Jasmine Armstrong i Big brothe 2020r.
Jasmine kunde hålla tillbaka känslorna och kom med ett riktigt kärleksbesked.
– Trodde aldrig jag skulle öppna upp mitt hjärta för någon efter det, säger hon i programmet.
Annons

Big Brother-deltagarnaBrand logo
Big Brother-deltagarna

Det blev en nervös väntan för Jasmine Armstrong, 26, Victoria Klöfver Rama, 22, och Alex Manzizila, 31, i måndagens veckofinal av Big brother. När tittarna sagt sitt stod det klart att man bestämt sig för att rädda Alex och Jasmine. Det innebar alltså att Victoria fick lämna.

Det blev ett tårfyllt farväl. Jasmine kunde dock inte hålla tillbaka glädjen senare under kvällen.

Jasmine avslöjade för Hänt innan Big brother att hon dumpades av sin dåvarande pojkvän. Anledningen: hennes medverkan i programmet.

– Han var väldigt kontrollerande. Vi träffades i två månader, det var väldigt intensivt och jag hade sökt till det här innan jag träffade honom. Han var väldigt mycket ”Du umgås inte med mig tillräckligt”. Sen berättade jag att jag skulle vara med här och då tog det slut. Synd om honom, hans förlust, haha, sa hon till Hänt.

Jasmine Armstrong avslöjar starka känslorna

Men det dröjde inte länge innan Jasmine hittat en ny kärlek i sitt liv. I det här fallet i deltagaren Martin Forstén, 30.

Annons

Under säsongen har tittarna sett hur paret funnit varandra. Och efter måndagens direktsändning tog Jasmine tillfället i akt att bikta sig och förklara sina känslor.

– Jag har aldrig varit så här kär i någon i hela mitt liv. Jag är så kär i honom så det är helt sjukt. Att jag får sova med honom en hel vecka till… Jag ska krama honom. Jag ska reta honom, jag ska pussa på honom, nypa på honom, lukta på honom. Han är det finaste jag har, säger Jasmine i programmet.

Hon fortsätter:

– Vem är jag? Lilla jag från Halmstad kom in i Big brother 2020. Blev dumpad precis innan. Trodde aldrig jag skulle öppna mitt hjärta för någon efter det. Några månader senare träffar jag kanske mannen i mitt liv.

Big brother visas tisdagar till söndagar klockan 19:00, samt måndagar klockan 21:00 på C More, TV4 play och Sjuan.

FOTO: Big brother/TV4

Annons