LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jannika Navjord om oväntade vändningen i Robinson 2019

13 maj, 2019 
AvOla Brising
Alla kvarvarande deltagare tror att Peter Feuk, Jannika Navjord och Mathias Kristoffersson är helt ute ur Robinson. Men faktum är att de inte alls har åkt hem, utan flyttats tillbaka till utposten ännu en gång.
Annons
Jannika om den oväntade vändningen i Robinson: ”Undrar om dom tänkte på det?”Brand logo
Jannika om den oväntade vändningen i Robinson: ”Undrar om dom tänkte på det?”

Att Robert Åhrman, 46, valdes tillbaka in bland deltagarna under örådet i gårdagens avsnitt av Robinson på TV4 kom som en en oväntad vändning för deltagarna.

– Igår på örådet kom det en hysteriskt rolig twist. Alla har ju trott att de har suttit på ett plan hem för länge länge sen, och så visade det sig att de hade hamnat på utposten. Jätteroligt, säger Linn Lund, 26, i programmet.

– Det var ju livets chock igår, säger Fia Grönborg, 22.

Emilio Strukelj, 27, konstaterar inför de andra deltagarna att det var rätt att välja in just Robert.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han är som en stor jävla nallebjörn, säger Emilio.

Men därefter erkänner han själv framför kameran, när ingen annan hör, att han egentligen känner annorlunda kring saken.

– Jag tycker det är tråkigt att vi får in en ny person. Nu vill man ju bara att folk ska ryka.

Han fortsätter sedan:

– Robban fick sin chans att komma tillbaka i spelet, men jag tror att dom andra tre, deras tid i Robinson är över nu och de är på väg hem faktiskt.

Annons

Alla deltagare verkar vara övertygade om att de tre övriga deltagarna Peter Feuk, 59, Jannika Navjord, 43, och Mathias Kristoffersson, 42, har skickats ut ur programmet en gång för alla.

Jannika på utposten: ”Blir skitpeppad”

Då visar det sig plötsligt att det inte alls ligger till på det viset. Tvärtom har de alla tre flyttats tillbaka till utposten ännu en gång. I programmet får tittarna se hur Mathias Kristoffersson ligger och sover, och senare får de följa Peter Feuks och Jannika Navjords konversation.

– Det var ju helt otroligt att man fick komma tillbaka hit. Det var nästan lite skönt, säger Peter där han sitter och pratar med med Jannika på stranden.

Jannika Navjord svarar:

– Ja. Jag trivs här. Vi har det rätt mysigt,.

Hon fortsätter samtalet med en mer allvarsam ton, och funderar kring om de andra deltagarna har någon aning om att de befinner sig på utposten.

– Jag undrar också så här; la de märke till vad Anders sa? För Anders sa ju vid ett tillfälle så här: ”Okej. Det blir inte Peter eller Mathias som går vidare till Robinson-stranden nu”. Jag undrar om de tänkte på det, eller om de bara tror att vi är borta nu.

– Just nu kanske dom trodde att vi åkte hem efter örådet, men det gjorde vi inte, säger Peter Feuk.

Framför kameran säger Jannika sedan:

– Nu efter att ha varit på örådet och ha sett dom andra deltagarna, sett deras tillstånd… Jag taggar till som fan. Jag blir skitpeppad. Jag tänker tävling typ hela tiden.

FOTO: TV4

Annons