TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Janni Olsson Delér avslöjar sanningen om nyfödde sonens namn

03 dec, 2019 
AvAgnethe Alm
Jon och Janni Olsson Delér avslöjar sanningen bakom namnvalet
Den 19 november blev Jon och Janni Olsson Delér föräldrar för första gången. Drygt en vecka senare meddelade de att hans namn är Leon.
Nu avslöjar Janni sanningen bakom namnvalet.
”Det kunde inte passa bättre”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Gravida Janni Olsson Delér om namnvalet till sonen: ”Överens direkt”Brand logo
Gravida Janni Olsson Delér om namnvalet till sonen: ”Överens direkt”

Jon Olsson Delér, 37, och Janni Olsson Delér, 29, har hunnit med en hel del under de senaste åren. 2017 sålde de sin lyxiga villa i Marbella med siktet på ett ännu mer spektakulärt och lyxigt hem på samma ort. Kort därpå hittade de sitt enorma drömhem, som de totalrenoverade och flyttade in i.

På terrassen till det nya huset valde Jon att fria till Janni och sedan förra sommaren är de äkta makar. Men inte nog med det! Drygt ett år efter det storslagna bröllopet avslöjade paret att de väntade barn ihop.

– Det hände lite snabbare än vi hade tänkt oss. Men såklart är vi jättelyckliga, sa Jon Olsson i en video på Youtube.

Under graviditeten fick Jon och Janni veta att de väntade en son – och den 19 november kom han till världen. I ett inlägg på Instagram delade Janni den stora nyheten om sonens födsel:

”Han är äntligen här! Jag hade ingen aning om att mitt hjärta hade ett så stort hål som nu är fyllt, ord kan inte beskriva det. Vi mår alla bra och han är en frisk, nyfiken och glad (och väldigt trött) liten kille. Välkommen till världen min älskling, vi kan knappt vänta på att få tillbringa resten av våra liv tillsammans med dig! Vi gjorde Jon Olsson – JAG ÄLSKAR DIG”, skrev Janni i inlägget.

Annons

Därför fick Leon sitt namn

Drygt en vecka efter födseln avslöjade Jon och Janni vilket namn de valt till sonen. I varsitt Instagram-inlägg skrev de ut namnet klart och tydligt – Leon Olsson Delér. Och i ett inlägg på sin blogg berättar Janni nu mer om namnvalet. Hon förklarar att namnet var bestämt redan innan han låg i hennes mage.

”Vi har hela tiden sagt att det bara är det namnet som finns för oss så vi hoppades på att det skulle passa honom, och när vi såg honom med sina stora och nyfikna ögon så sa vi direkt att det kunde inte passa bättre”, skriver hon och fortsätter förklara:

”Jon är stjärntecknet Lejon också så det passar lite extra, Leon betyder nämligen lejon. Vårt lilla lejon med sin tjocka man, jag har nog aldrig sett en bebis med så mycket hår haha!.”

Jannis egna ord om förlossningen

I ännu ett inlägg på bloggen skriver Janni om förlossningen, som skedde snabbare än hon hade tänkt sig.

Annons

”10 minuter pushade och sen var han ute, vår lilla mini! Fattade ingenting då allt gick så snabbt men samtidigt så kändes det så naturligt, på något konstigt sätt”, skriver hon i inlägget.

Sedan tidigare är det känt att Janni gick över tiden med några dagar – och nu avslöjar hon att hon blev igångsatt fyra dagar efter beräknad födsel. Detta på grund av läkarens vilja, berättar hon.

”Jag blev alltså igångsatt eftersom min doktor inte gillar när man går för många dagar över tiden, detta var 4 dagar senare”, skriver hon.

Janni Olsson Delér födde i Spanien. I Sverige brukar föderskor bli igångsatte när graviditeten blivit överburen, det vill säga när man varit gravid i mer än 42 veckor, skriver 1177 Vårdguiden.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons