LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Janne Josefssons nya kärleksbesked – 2 år efter skilsmässan

29 maj, 2019 
AvOla Brising
Han har varit gift tre gånger och privatlivet har ibland varit stormigt. Janne Josefsson erkänner att han inte alltid varit en fantastisk partner och avslöjar vem kvinnan som funnits i hans liv sedan 70-talet är.
Annons
Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

Journalisten Janne Josefsson, 66, som framför allt är känd från Uppdrag granskning på SVT, har varit gift tre gånger. Med mamman till hans äldsta två söner Anders, 36, och Peter 31, hade han ett långt äktenskap, och Janne berättade själv om sina relationer i ett sommarprat för ett par år sedan:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Med Lilibeth Bayang, 48, fick han sonen Leon, 15, som han idag har delad vårdnad om, men så blev Janne plötsligt blixtförälskad i SVT-kollegan Helena Josefsson, 50.

Janne och Helena Josefsson
Janne och Helena Josefsson på Kristallen.

– Min absolut bästa kompis är Merja Lena som jag har känt i 30 – 40 år sedan slutet av 70-talet…  Vi har tänkt och känt varandra så vi kan varandra utan och innan. Och många har trott att hon och jag varit ihop. Bigamisten ropade de på mig vid något tillfälle då vi var utomlands ihop.

Merja är idag, precis som han själv frånskild, men hon har till skillnad från Janne en ny kärlekspartner i sitt liv.

FOTO: TT

Annons