Jan och Pia Johansen går vidare - har nya partners

Nu är det definitivt över. Fyra månader efter separationen har både Jan Johansen och Pia Johansen nytt sällskap.

Måndagen den 23 februari lämnade Jan Johansen, 49, och hustrun Pia Johansen, 50, som har sonen Tim, 9, in en ansökan om äktenskapsskillnad efter 14 år som par.

– Vi skiljs som vänner, har barn ihop och ska försöka fortsätta umgås. Vi tar en dag i taget. Det är en stor sorg för oss båda, men “no hard feelings”. Vi har kommit fram till det här tillsammans, sa Pia till Hänt i Veckan.

Pia Johansen, Jan Johansen och sonen Tim på Kolmården. Foto: Micael Engström

Pia Johansen, Jan Johansen och sonen Tim på Kolmården. Foto: Micael Engström

I maj pratade även artisten om den tuffa tiden.

– Jag känner mig naken och ensam ibland. Livet är lite småkaosigt när man inte har en fast punkt. Jag försöker vara ganska mycket här och nu, sa Jan i Expressen.

Men redan i mitten av juni hade Jan och Pia gått vidare med kärleken. På kungavännen Noppe Lewenhaupts, 67, årliga sommarfest på Café Opera i Stockholm anlände exparet med var sin okänd dejt vid sin sida.

Jan Johansen var flirtig mot Maria Berglund. Foto: All Over

Jan Johansen var flirtig mot Maria Berglund. Foto: All Over

Tidningen Hänt i Veckan fick ett snack med en uppsluppen Jan som kom med Maria Berglund, 41, ägare till skönhetssalongen Xtreme Beauty i Luleå.

– Vi samarbetade kring ett event och blev riktigt goda vänner. Sen vet man aldrig… Ikväll ska vi ha kul, sa Jan till tidningen.

En halvtimme senare kom Pia i blommig kort klänning och matchande skor. Till sällskap hade hon Stephan Kolding, 47, hemmahörande på Tjörn och säljare på textilföretaget Dickson. Paret log stort och poserade tätt ihop.

Pia Johansen och Stephan Kolding är kära. Foto: Malin Bondeson

Pia Johansen och Stephan Kolding är kära. Foto: Malin Bondeson

– Det här är min pojkvän. Vi är jättekära, sa hon till tidningen innan hon minglade vidare med kärleken.

Eftersom makarna Johansen har barn under 18 år har de betänketid i ett halvår efter att ansökan om äktenskapsskillnad inkom till Södertörns tingsrätt. Tidigast den 24 augusti kan parterna skicka in en ansökan om fullföljd. Därefter tar det högst en vecka innan skilsmässan går igenom.

Andra läser också: 

Peter Dalle förälskad i 18 år yngre Victoria: ”Ja, vi är ett par”

 Glädjebeskedet på Instagram: Caroline Winberg har blivit mamma

Marcus Birros hemliga romans med toppolitikerns fru: ”Hon är förhäxad av honom”

SENASTE NYTT!