LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jan Emanuels mystiska knöl i huvudet – tvingad till operation: ”Mycket blod”

09 jan, 2024 
Jan Emanuel har tvingats till operation och berättar nu för Hänt vad som har hänt.
”För att det inte ska växa och bli något dåligt”, skriver Jan Emanuel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och BabbenBrand logo
Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och Babben

Företagaren och politikern Jan Emanuel, 49, är sedan många år gift med Annika Ireblad, 51. Tillsammans har de två barn Matteus Ireblad, 20, och Maja Jansdotter, 18.

Idag kan vi följa Jan Emanuel på hans sociala medier, där han är aktiv och visar upp delar av sin vardag. Han är även aktuell med sin nysläppta bok, som är en egen samling av kylskåpsmagnetscitat, med titeln Aforismer.

Jan Emanuels mystiska knöl i huvudet – tvingad till operation

Men Jan Emanuel har kämpat med hälsan på senaste tiden. Det är på Instagramstory som han delar med sig av en operation som han har genomgått.

Annons


När Hänt når Jan Emanuel berättar han vad som har hänt.


”Hade en klump i huvudet som inte skulle vara där som jag opererade bort”, skriver han i ett sms till Hänt och utvecklar sedan:

”Man skär bort vävnad i huvudet som har fått flipp för att det inte ska växa och bli något dåligt. Ganska vanligt tror jag. Sen skickas det på analys för att se om det är en snäll eller elak klump. Jag tror den är snäll. Den kändes så. Mjuk och go, men lite svår att få bort, därav mycket blod och bandage osv”.

FOTO: TV4

Annons